Doğukan bizden taraf bakınca haksız gibi duruyor ama kendi tarafından bakınca haklı.vallahi Doğukan kendini hala savunuyor ya beni zorla hakanci yapacak ya))))
He gülüm he bilerek verdi finali yaparak Doğukan'a gereken cevabı verdi.Hakan yine bilerek verdi.
yahu seranayi yazmak için bugünkü oyunu kaybedetselerdi yine fırsatı olacaktı. ikinci kaybettikleri konseyde merve ile anlaşıp seranayi yazardı. üçlü sms çıkardı. bu şansı varken o şimdi hasanin karşına yem attı seranayiDoğukan bizden taraf bakınca haksız gibi duruyor ama kendi tarafından bakınca haklı.
Merve Aydın sms birincisi. Onu çıkardılar diyelim. Sonra gelip seni yazacağız derlerse Merve'ye karşı seni kurban ediyorum oluyor.
Sen Serenay'ı tutuyorsun heralde?yahu seranayi yazmak için bugünkü oyunu kaybedetselerdi yine fırsatı olacaktı. ikinci kaybettikleri konseyde merve ile anlaşıp seranayi yazardı. üçlü sms çıkardı. bu şansı varken o şimdi hasanin karşına yem attı seranayi
dün de dedim kaybetmediler ki oyunu. dogu hinlik yapmak için olmamış bir şeyi kullanıp kendini haklı çıkarmak istedi
şimdi gördük ki doğu anılın karşına hakanı çıkartarak yine hinlik yapmış. onu kamufle etti madem seranayi düşünüyordu ondan hakanı çıkardı şimdi niye seranayi aday gösterdi madem arkadaş edinmek için gelemedin niye o zaman Seranaya söz veriyorsun. söz verme nedeni hakanı ekarte etmekti. şimdi de seranayi akerta etmek için plan yaptı ve planı tuttu.
Haklı ne yapsın.
Şu sinsi gülüşüne inanılmaz ayar oluyorum nasıl da seviniyor Doğu ve Serenay birbirlerine giriyor diye.
Sen önceki mesajıma cevap ver Hakan'a bilerek oyun veriyor diye iftira atıyorsun utanmadan.Haklı ne yapsın.
Ben olsam ben de gülerim ortalık karıştı diye.
beni herkes bilir ben kimseyi tutmuyorum herkese giydirdim. Serenaya annesini kullandığı show yapmakla baştan beri suçladimSen Serenay'ı tutuyorsun heralde?
Öyleydi kusura bakma.Sen önceki mesajıma cevap ver Hakan'a bilerek oyun veriyor diye iftira atıyorsun utanmadan.
O değil de Turabi bir sürpriz yapabilirim dedi ya inşallah Begüm'ü yazarlar.Öyleydi kusura bakma.1-2 oyuna gidiyor inşallah.
hakan bilerek niye kaybetsin bilerek kaybetse kendisi konseyde aday olacak))Sen önceki mesajıma cevap ver Hakan'a bilerek oyun veriyor diye iftira atıyorsun utanmadan.
Yapmaz.O değil de Turabi bir sürpriz yapabilirim dedi ya inşallah Begüm'ü yazarlar.
Doğukan'ın gideceğini düşünüp onu yollama işine girmek için.hakan bilerek niye kaybetsin bilerek kaybetse kendisi konseyde aday olacak))
iyidide kendisinin gitmeyecegi garantisi mi var Doğukan, hakanı yollayacak niye o riske girsinYapmaz.
Doğukan'ın gideceğini düşünüp onu yollama işine girmek için.
İşte ben de onu dedim ama arkadaş Hakan Doğukan'ı göndermek istiyor dedi nolursa olsun Hakan kendini niye riske atsın konseyde aday olmamak gibisi mi varhakan bilerek niye kaybetsin bilerek kaybetse kendisi konseyde aday olacak))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?