Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seranay da sıfır zeka var kardeşim. elenmek için bu kadar yirtinir mi insan yahuu. kaybetsen bir oyunu şimdi Doğukan gitmişti ama şimdi sen gideceksin

bir insan bir kez kaziklaniyorsa o karşı tarafın adiligi ama ikinci kez kaziklaniyorsa bu hem karşı tarafın hem onun dandkligidir)))

Doğukan hala helallesme derdin de yuh be insanda yüz olur)))

vallahi Doğukan kendini hala savunuyor ya beni zorla hakanci yapacak ya))))

vallahi Doğukan kendini hala savunuyor ya beni zorla hakanci yapacak ya))))
Doğukan bizden taraf bakınca haksız gibi duruyor ama kendi tarafından bakınca haklı.

Merve Aydın sms birincisi. Onu çıkardılar diyelim. Sonra gelip seni yazacağız derlerse Merve'ye karşı seni kurban ediyorum oluyor.

yahu seranayi yazmak için bugünkü oyunu kaybedetselerdi yine fırsatı olacaktı. ikinci kaybettikleri konseyde merve ile anlaşıp seranayi yazardı. üçlü sms çıkardı. bu şansı varken o şimdi hasanin karşına yem attı seranayi

dün de dedim kaybetmediler ki oyunu. dogu hinlik yapmak için olmamış bir şeyi kullanıp kendini haklı çıkarmak istedi

şimdi gördük ki doğu anılın karşına hakanı çıkartarak yine hinlik yapmış. onu kamufle etti madem seranayi düşünüyordu ondan hakanı çıkardı şimdi niye seranayi aday gösterdi madem arkadaş edinmek için gelemedin niye o zaman Seranaya söz veriyorsun. söz verme nedeni hakanı ekarte etmekti. şimdi de seranayi akerta etmek için plan yaptı ve planı tuttu.

Sen Serenay'ı tutuyorsun heralde?

Şu sinsi gülüşüne inanılmaz ayar oluyorum nasıl da seviniyor Doğu ve Serenay birbirlerine giriyor diye.

hakan bilerek niye kaybetsin bilerek kaybetse kendisi konseyde aday olacak))
İşte ben de onu dedim ama arkadaş Hakan Doğukan'ı göndermek istiyor dedi nolursa olsun Hakan kendini niye riske atsın konseyde aday olmamak gibisi mi var

Doğukan konuştukça batıyor gerçek yüzünü önceden görememişim ne yazık ki. Bireyselim diyor sonra Hakan'ların gruplara yanaşıyor ibre diğer gruplardan yana dönünce onlara yeşil ışık yaşıyor. Sen nolursa olsun 120 gündür konseyde birlikte aynı isimleri yazdığın insanları satmamalısın. Serenay'ın abisiysen onu yazmamalısın. Merve varken Serenay yazılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...