Hakan'ın dengesi çok kötü böyle bir şey taşımalı oyunlarda her zaman yavaş kalmıştır rakiplerine göre. Ayrıca Hakan bu oyuna asılır çünkü ünlüler kazanırsa Hakan'ın ismi çıkmayacak ama gönüllüler kazanırsa o da gitme adayı olacak.Farkında mısın Hakan çok yavaş geliyor? Sanırsam bilerek yapıyor bunu.
Doğukan'ı gönderme riskini düşünüyor olabilir de.Hakan'ın dengesi çok kötü böyle bir şey taşımalı oyunlarda her zaman yavaş kalmıştır rakiplerine göre. Ayrıca Hakan bu oyuna asılır çünkü ünlüler kazanırsa Hakan'ın ismi çıkmayacak ama gönüllüler kazanırsa o da gitme adayı olacak.![]()
Yine de kendini riske atmak istemez bu haftayı rahat geçirmek ister, oyun satma gibi bir durum olamaz yani.Doğukan'ı gönderme riskini düşünüyor olabilir de.![]()
Herkes öyle diyor.Yine de kendini riske atmak istemez bu haftayı rahat geçirmek ister, oyun satma gibi bir durum olamaz yani.![]()
1 puan aldı şimdilik 1-2 puan daha alırsa ne diyeceksin bakalım.Herkes öyle diyor.
Gözlüklerini çıkar artık, hava yağmurlu.![]()
![]()
İnşallah alır da kazanırsınız.1 puan aldı şimdilik 1-2 puan daha alırsa ne diyeceksin bakalım.![]()
Aslında benim işime kaybetmemiz geliyor.İnşallah alır da kazanırsınız.
Serenay'dan kurtuluruz.![]()
Şu profili Merve Aydın yapsana.Serenay niye kasıyo asdfghjkls.
Bugun de kalsin da yarin degistiririm.Aksam durmali.Hem Merve var profilde.Şu profili Merve Aydın yapsana.![]()
All Star'ın şampiyonu![]()
Hakan yine bilerek verdi.Aslında benim işime kaybetmemiz geliyor.Doğu gitmeli Hakan'ın iyiliği açısından.
Ver puanları Hakan.![]()
![]()
hakan oyun yapıyor mu bilmiyorum ama bunu ilk dile getirenin turabi olması daha üzücüHakan buyuk yalan soyluyormus gibi geliyor da neyseeeee gunahini almiyim.