Hadi insallahhhhhhhhhh.Olacak olacak olacak.Adaya veda eden isim Serenay Aktaş
@-KADİR- @china_shangai @beyazsoy @Bully @sokak sanati @olizvel @ABAY_06 @Yiğitt @eskici @sürgünüm @RevaN @EFE UYSAL @KayıpSehir
Hadi insallahhhhhhhhhh.Olacak olacak olacak.Adaya veda eden isim Serenay Aktaş
@-KADİR- @china_shangai @beyazsoy @Bully @sokak sanati @olizvel @ABAY_06 @Yiğitt @eskici @sürgünüm @RevaN @EFE UYSAL @KayıpSehir
LoL Merve Sahra'yi,Seda'yi Nadya'yi vs yenmiyordu sanki. Rakip Begum kaldiysa suc Merve'de mi? Asil Hakan'a karsi yarismak Turabi ve Hilmicem icin sans.İşte puan tablosu.
Zirvede 2 isim var. HilmiCem ve Turabi.Tebrikler reislere. @Maskeli Fedai @Yiğitt @Billy Kane
Onları Begüm'e karşı yarışan Merve Aydın takip ediyor.@olizvel @Cengo @HachiKo
@eskici 'nin Turabi'ye rakip gördüğü Hasan ise %8 farkla gerimizde.
bla bla bla işte.
Ekli dosyayı görüntüle 45150
Serenay büyük gol yiyerek gider giderse.Hakan bu olayı kullanırsa finalde bile 1. olabilir artık.
Sero gitmesin yaa.ss
@-KADİR- istersen seni TTFK 'ya alabiliriz.![]()
Ben başka siteden aldımBu akşamki oyun kiminmiş @Maskeli Fedai o site 2'dir bilemiyor sallıyolar hep dünde Ünlüler Aldı dediler
ben dedim zaten dün serenay gitti.
Güvenilir mi aga.Ben başka siteden aldımbugünkü oyun ünlülerin 10-8 skorla bitmiş diyorlar
BilmiyorumGüvenilir mi aga.![]()
Bende öyle düşünüyorum.Bilmiyorumama bence Serenay gidecek yazıyorum buraya
![]()
Begüm Kıbrıs'ta artık bunu anlayınMerve gidecek diyorum bende.
Şaka tabide bu aksam geçen akşama göre daha enteresan olacak bence. Begüm ne halt yiyecek merak ediyorum ama Hasan banko aday.
Ne garip o sitede 10-8 Ünlüler almış diyor.Ben başka siteden aldımbugünkü oyun ünlülerin 10-8 skorla bitmiş diyorlar
Bana Hasan beni yazin der gibi geliyor.@olizvel sence bu akşam bizimkilerin konseyde ne olur.Begüm ve Hasan Hilmi mi yazar.
Yoksa Hasan zaten 2 oy bana çıkacak diyip kendni öne mi sürer.
![]()