Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte puan tablosu.:Z

Zirvede 2 isim var. HilmiCem ve Turabi.:Z Tebrikler reislere. @Maskeli Fedai @Yiğitt @Billy Kane

Onları Begüm'e karşı yarışan Merve Aydın takip ediyor. :A @olizvel @Cengo @HachiKo

@eskici 'nin Turabi'ye rakip gördüğü Hasan ise %8 farkla gerimizde.:):):)

bla bla bla işte.:A

Ekli dosyayı görüntüle 45150

Serenay büyük gol yiyerek gider giderse.:( Hakan bu olayı kullanırsa finalde bile 1. olabilir artık.:( Sero gitmesin yaa.ss

@-KADİR- istersen seni TTFK 'ya alabiliriz.:A
LoL Merve Sahra'yi,Seda'yi Nadya'yi vs yenmiyordu sanki. Rakip Begum kaldiysa suc Merve'de mi? Asil Hakan'a karsi yarismak Turabi ve Hilmicem icin sans. :)

Serenay dun konseyde Merve'ye kustugu kinin cezasini cekecek insallahhhhhh.Madem intikam istiyor bastan beri.Karsi karsiya kaldilar iste.Merve'yi elesin.Niye one baskalarini suruyor,herkesin onu korumasini istiyor. 😉

Herkes sampiyon olur Hakan olamaz.

Bu akşamki oyun kiminmiş @Maskeli Fedai o site 2'dir bilemiyor sallıyolar hep dünde Ünlüler Aldı dediler

ben dedim zaten dün serenay gitti.

Ekşi'den bi arkadaşımın yorumu.Aynen katılıyorum.

Hakan'ın bugün dokunulmazlık için iki kat hırsla oynayacağı yarışma. planı nakış gibi işledi, hem yazamadığı ama basit kavgalarla işaret ettiği serenay'dan kurtulacak, hem de doğukan pis kaka olacak.

bugün bilerek kaybedecek diyen arkadaşlar, çok beklersiniz. ardından da iki üç tane güzel laf çakar bana oyunu bırakmak yakışmaz diye. mis.

Konseyi şimdi izledim. Zevkten 4 köşeyim.:F Hilmi ile aynı pozisyondaydım.:F Öyle güldüm keyif aldım.

Doğu cidden nesin sen yaa.:F

@olizvel sence bu akşam bizimkilerin konseyde ne olur.:D Begüm ve Hasan Hilmi mi yazar.:X Yoksa Hasan zaten 2 oy bana çıkacak diyip kendni öne mi sürer.:D

Merve gidecek diyorum bende.:A

Şaka tabide bu aksam geçen akşama göre daha enteresan olacak bence. Begüm ne halt yiyecek merak ediyorum ama Hasan banko aday.

Bence Begüm kıbrısa bile gider.:F @Cengo ona sıra gelene kadar neler olur neler.:F

Bu hafta Sero gider sonra Hakan gider tabi biz sonraki 2 oyunu kazanırsak Doğu gider.
Sonra ki hafta bireysel olur o zaman ne olur bilmen ama gönüllüler Hakan'a yardım etmez ve Hakan en fazla 3 haftaya gider.:X

Ünlülerden tak Merve finalde. :X Ama şu ihtimalde var bizimkiler dokunulmazlıkta en az bi tanesini kazanmalı. :X Yoksa Hasan ilk yolcu olur.:X

@Cengo dikkat et de bugün elenmesin begüm :F @ABAY_06 aga herkes gidebilir belli olmaz acunun isleri :D

@sokak sanati sana laf anlatamayacam artik ne dersen de hala rakip degiller diyorsun survivorda ki herkes rakip yani bunu niye kabul etmiyorsun ki neyse hasan sampiyon olunca görücem seni yeni aldigim bir bilgiye göre dün konseyde hasani öve öve bitiremeyen acun hasani sampiyon yapacakmis o zaman görecem ben seni bakalim böyle gülebilevcek misin yine :F

@ABAY_06 aga biraktim artik tüyoculugu :F

Son düzenleme:
@eskici Turabi ile 5 kere karşılaşması var ve 5-0 yendi Turabi. Rakip evet ama güçsüz bir rakip.😉

Ayrica bu elemelerde ilk elenecek isimlerden biri Hasan bence. Gönüllülerin ilk gideni Hasan olur.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...