bahanelere forBegüm'üm dün Serenay'a karşı 3 oyun aldı.Begüm denge tahtasında çok panik yapıyor yoksa Serenay'ı yenerdi![]()
bahanelere forBegüm'üm dün Serenay'a karşı 3 oyun aldı.Begüm denge tahtasında çok panik yapıyor yoksa Serenay'ı yenerdi![]()
Ben de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsambahanelere for![]()
o senin müzik cahilliğin olurBen de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsam![]()
Sence kim elenir? Bana göre Serenay Aktaş elenecek gibi geliyor.Ben de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsam![]()
Ben Serenay'ın elenmesini isterim.Ama Hasan'ın eleneceğini hissettim.İnşallah yanılırım.Sence kim elenir? Bana göre Serenay Aktaş elenecek gibi geliyor.
Deme öyle Hasan elenmez.Ben Serenay'ın elenmesini isterim.Ama Hasan'ın eleneceğini hissettim.İnşallah yanılırım.
Hilmicem'i yazdıDeme öyle Hasan elenmez.Senin Begüm, Hilmicem'i yazmıştır dimi?
Begüm candır o yüzden seviyoruz kendisini.Hilmicem'i yazdı
Begüm Hasan'ı satmaz![]()
Begüm gidemezse Hasan gitsin Kıbrıs'a ve kazansın.Begüm candır o yüzden seviyoruz kendisini.![]()
Eyvallah.Begüm gidemezse Hasan gitsin Kıbrıs'a ve kazansın.
Finale kalabilirsek Serenay'cıların oylarını kaparız aslında ama finale kalabilmek lazım tabi bir şekilde. ssserenaya 2sezon üst üste 2.şok artık hakoşun düşünsün @Bully![]()
fragmanda turabi yine çirkeflik yapıyorFinale kalabilirsek Serenay'cıların oylarını kaparız aslında ama finale kalabilmek lazım tabi bir şekilde. ss