Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan - Merve - Sero oylaması olur ve Sero gider ama bizim kaybetmemiz lazım.
@EFE UYSAL O zor gibi. Hakan ile Doğu ne yapar ki..

Hatır kız hep kazık yiyerek gidiyor.

@olizvel birde sen Acun 1.yi açıkladı demişsin anlamadım ben.ss

Görücez yarın kim kazanacak ama bir gerçek final Hasan ve Turabi arasında olur.

ben şok ben iptal doğukan naptı öyle serenay 2 sezon üst üste ihanetle elenici gibi.ss

Merve'yle Dogu yarin bastiracak zaten.Hakan da aday cikmamak icin bastirir.Sen merak etme.Serenay'in verdigi 1-2 puandan bir sey olmaz.

Bu arada ben Dogu'yu hala sevmiyorum ama Hakan'in planini cok iyi bozdu.Serenay'a kahramanlik yapacak.3'lu sms'te Dogu'yu yiyecekti.Cok iyi oldu.Bi akilli o degil.Bugun asil bilerek 5 puani da verdi yuh ya.Hepsinde de fark yedi.

Galatasaray'in sampiyonlugunu acikladi.Onu yazdim.

@beyazsoy Doğukan Hakan'ın yanında dura dura tilkileri ona benzemiş haklı bir bakıma Doğu bu akşamki oynu kaybetseler Hakan ve Sero onun ismini yazarlardı ve Doğurkan giderdi.

özledim programı ya 10 - 15 bölümdür izlemiyorum.
dün konseye denk geldim. serenay'ın ismi çıkınca halan "yarın bizim oyunumuz var ya" dedi. niye öyle dediki? @olizvel

@beyazsoy Doğukan Hakan'ın yanında dura dura tilkileri ona benzemiş haklı bir bakıma Doğu bu akşamki oynu kaybetseler Hakan ve Sero onun ismini yazarlardı ve Doğurkan giderdi.
iyi de o şimdiki yaptığını yapar merve ile birleşip seranayi yazardı değişen ne olurdu ki, ama şimdi arkadaşının hepsini satmış oluyor, hakanı ekstradan potaya koymuş oldu

arkadaşını satması için şuan hiç bir gerekçe yoktu. sen belki bugünkü oyunu kazanacak merve ile hilmicem ve Hasan oylamaya girecekti, Doğukan kalbinin kötülüğünü işletti zaten daha öncede satış yapmıştı Doğukan bu satıyor iştetti

özledim programı ya 10 - 15 bölümdür izlemiyorum.
dün konseye denk geldim. serenay'ın ismi çıkınca halan "yarın bizim oyunumuz var ya" dedi. niye öyle dediki? @olizvel
Sistem degisti.Buyuk oylama yapildi ve adadaki herkes oylandi.Artik Kibris'a kadar sms oylamasi yapilmayacak.Pazar ve Pazartesi dokunulmazlik oynanip oynanan o gunlerde konseye gidip isim veya isimler cikacak.

Cidden herkes dunku oyunda Hakan ve Serenay'in verdigi oyunlari bi kere daha izlesin...

İşte puan tablosu.

Zirvede 2 isim var. HilmiCem ve Turabi.
Tebrikler reislere. @Maskeli Fedai @Yiğitt @Billy Kane

Onları Begüm'e karşı yarışan Merve Aydın takip ediyor.
@olizvel @Cengo @HachiKo

@eskici 'nin Turabi'ye rakip gördüğü Hasan ise %8 farkla gerimizde.

bla bla bla işte.

Serenay büyük gol yiyerek gider giderse.
Hakan bu olayı kullanırsa finalde bile 1. olabilir artık.
Sero gitmesin yaa.ss

@-KADİR- istersen seni TTFK 'ya alabiliriz.

zuhahaha anıl gittiğinden beri ünlüler farklı yineliyormuş
güya anıl yüzündendi. ben hep diyorum hakan gitmeden bunlar seri galibiyetler alamaz.

bunun açılımı ne turabi ile ilgili olumlu birşeyse yanından bile geçmem 😀

Tabloya dair ilginç ayrıntılar.

En az oyun kaybeden yarışmacı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] olmuş.
En çok oyun kaybeden ise Begüm.

Hakan Turabi'nin 2 katı fazla oyun kaybederek 101 oyun kaybetmiş.

bunun açılımı ne turabi ile ilgili olumlu birşeyse yanından bile geçmem 😀

TurboTurabiFanClup.
Niye yaa çok başarılı oyuncu.

@-KADİR- seni TTTFC ye bekleriz

3. T'nin anlamı ne laa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...