Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan fena gol attı :A

@beyazsoy yarin hakanla serenat doğuyuyazacak eee belli ddoğukan gidiyor doğukan akıllılık etti adamı gondereceklsr niye yazsın o zaman arkadaşlık hakanla yapılmaz :)

Kimse kusura bakmasında adamın yüzüne yarın seni yazacağız dediler, bırakında kendini düşünüp yazsın. Serenay geçen yıl Tolga'yı habersiz yazmıştı, etkide kaldım diye geçindirdi. Merve Aydın yazınca kazıkçı oldu.

Helal olsun Doğukan'a!

Doğukan fena gol attı :A

@beyazsoy yarin hakanla serenat doğuyuyazacak eee belli ddoğukan gidiyor doğukan akıllılık etti adamı gondereceklsr niye yazsın o zaman arkadaşlık hakanla yapılmaz :)
yarın kaybedeceklerini ne malumdur burda doğu tilkiligi alası yaptı Seranay i yollamak için kendine gerekçe oluşturdu. ayrıca yine şimdi kendi gidecek arkadaşlarını satmakla kalacak, geçen sefer o da hakanı aday gösterdi kendisi aday gösterilence mi problem

doğunun bu dönmesi ilk değil merveyle ödüle gittiği hafta da ben sizi yazacağım demişti. ama Seranay birinci olunca çark etmişti))) adam da satış alışkanlık)))

Doğukan seni korudu Serenay ama sen yarın seni yazacağım dedin. Herkes seni korumak zorunda değil.

Merve sana adada seni Tolgayı elemek için söyleyeceğim dedi sen 1 sene diline doladım bunu. Ama sen Tolgadan habersiz onun ismini yazmıştın.

@Yiğitt nerden biliyorsun her sey acunun elinde mervenin smsi onlardan yüksektir ama acun merveyi eler ben acikcasi acundan böyle bir oyun bekliyorum :D

Kimse kusura bakmasında adamın yüzüne yarın seni yazacağız dediler, bırakında kendini düşünüp yazsın. Serenay geçen yıl Tolga'yı habersiz yazmıştı, etkide kaldım diye geçindirdi. Merve Aydın yazınca kazıkçı oldu.

Helal olsun Doğukan'a!
yarın kaybedersek dediler, şimdi yazacağız demediler aslında burda hakanın uyanikligi da var, dogukanin gerçek yüzünü göstermek istedi)))

Doğukan'ın yaptığı satıştır döneklilktir aksini kimse iddia etmesin Merve varken Serenay'ı yazmak demektir. Arkadaşını sattı resmen ki ona söz bile vermişti demek ki o sözü de numaradanmış.

Hakan kendini riske attı Doğu'ya beraber sms'e çıkalım dedi ama Doğu Serenay'ı da ateşe çekmek istedi gerçekten yazık. İnşallah oyunun elinde patlar ve elenirsin.

hasan ın ismi yazılmadıysa mesele yok camoka şampiyon olacak İnşallah :D
son 5 bölümü de artık bi ara izlerim :D

hakanı artık hiç desteklemiyorum hasana yapılmış yanlış bize yapılmıştır çok oynuyor sağa sola akıllı duramadı

Bi şey sorucam. Hakan ben nasılsa Anılı eledim, Doğukanı da elerim kafasında. Ama Doğukan kendini düşünmek içim potaya Serenayı da sokmak mecburiyyetinde.

Burası arkadaşlık yarışı değil. Doğukan 110 gündür o eziyyeti Serenay için çekmiyor.

O Hakan'ın sahtekarlığı. :)
Her türlü yazacaklar sonuçta, merveyle karşı karşıya gelmesi ne fayda?
hakan daha önce döndüğünü bildiği için dogukanin gerçek yüzünü göstermek istedi zaten doğu satış için hazır olduğu için arkadaşlarını sıkıştırdı,

her halükarda merve veya doğunun gitmeyebilirdi yarınki oyunu ünlüler kazanır karış gururdan iki aday çıkacaktı merve onlardan birinin üstünde yer alıp yine 4 lu takım kslabilirdiler ama şimdi doğu yine aday olacak , Seranay zaten psikolojik olarak çabuk çöküyor bu kazık karşında düşecektir

Merve: Ahmetin oy oranını bilmiyorum. Tolgayı elemek için geçen hafta 1. Olan seni Tolganın karşısına koymak bana daha mantıklı geliyor. Ahmetin dünkü performansından sonra onu zaten yazamam.

Serenay: Tolga benim seni yazmam duygusal olarak imkansız.

Akşamki konsey Tolga yazıyor.

Hangisi satıcılık bir düşünün.

Keşke Hakan yazsalardı, bir nebze Mervenin gitmeyeceği için daha da rahatlardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...