begüm o zırlamayla ve berbat performansıyla finale kalırsa gülerim sadeceBegüm'üm muhtemelen son yedideKıbrıs'a çok az kaldı
begüm o zırlamayla ve berbat performansıyla finale kalırsa gülerim sadeceBegüm'üm muhtemelen son yedideKıbrıs'a çok az kaldı
Serenay'dan daha iyi performans gösteriyor.begüm o zırlamayla ve berbat performansıyla finale kalırsa gülerim sadecetek yaptığı şey ağlamak gına geldi artık ağlamalarından
begümden mi bahsediyorsunSerenay giderse büyük olay olur.
Serenay'dan daha iyi performans gösteriyor.Önce O'nun gitmesi lazım hak etmeye bakarsak.
Evet, Begüm daha iyi Serenay'dan.begümden mi bahsediyorsunserenay çok daha iyi begümden öyle değil mi
benim gördüğüm serenay açık ara daha iyi begüm bişeye yaramıyoEvet, Begüm daha iyi Serenay'dan.
Acun bile diyor.
Parkurlarda Begüm önde geliyor, oyun kazanma başarısına bakarsak da Begüm çok başarılı.
Serenay ve Begüm benim sevdiğim isimler ama ikiside Merve kadar oyunlarda başarılı değiller. Ben en başından beri Merve'yi çok güçlü olduğu için destekliyorum.
Acun bugün Begüm'e sembolü berbat performansı yüzünden verdi zatenbegüm o zırlamayla ve berbat performansıyla finale kalırsa gülerim sadecetek yaptığı şey ağlamak gına geldi artık ağlamalarından
Gerçekten kahraman oldu.Doğu ne yapmış öyle. Bir sonraki oyunda biz kazanırsak hepsi aday olmuş olacak.
Şimdi Doğu kahraman oldu ya ben ona yanarım.
Aynen öyle yarın kazanamazlarsa bittiler, Doğu şuanda 25 dakikadır ttde.Merve ile Doğu yuvarlandı tencere kapak oldu.Ben bunların başta anlaşamamasına şaşırıyordum zaten.@EFE UYSAL
Büyük ihtimalle Serenay gidecek, Doğukan ikisinin oyununa kanmadı adam.@olizvel senin köylü kurnazı artık kurtarıcı olmuş.Ne laflar saydırdıydin adama haa.
Bu arada Doğu giderse Hakan tek é yapacak bence biz kaybedeceğiZ bir sonraki dokunulmazlığı ve Begüm gidecek. Sonra bireysel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?