Maskeli Fedai
Favori Üye
yarın kaybedeceklerini ne malumdur burda doğu tilkiligi alası yaptı Seranay i yollamak için kendine gerekçe oluşturdu. ayrıca yine şimdi kendi gidecek arkadaşlarını satmakla kalacak, geçen sefer o da hakanı aday gösterdi kendisi aday gösterilence mi problemDoğukan fena gol attı
@beyazsoy yarin hakanla serenat doğuyuyazacak eee belli ddoğukan gidiyor doğukan akıllılık etti adamı gondereceklsr niye yazsın o zaman arkadaşlık hakanla yapılmaz![]()
Merve asla gitmez.
yarın kaybedersek dediler, şimdi yazacağız demediler aslında burda hakanın uyanikligi da var, dogukanin gerçek yüzünü göstermek istedi)))Kimse kusura bakmasında adamın yüzüne yarın seni yazacağız dediler, bırakında kendini düşünüp yazsın. Serenay geçen yıl Tolga'yı habersiz yazmıştı, etkide kaldım diye geçindirdi. Merve Aydın yazınca kazıkçı oldu.
Helal olsun Doğukan'a!
Merve kesin olarak finalde 😉@Yiğitt nerden biliyorsun her sey acunun elinde mervenin smsi onlardan yüksektir ama acun merveyi eler ben acikcasi acundan böyle bir oyun bekliyorum![]()
O Hakan'ın sahtekarlığı.yarın kaybedersek dediler, şimdi yazacağız demediler aslında burda hakanın uyanikligi da var, dogukanin gerçek yüzünü göstermek istedi)))
hakan daha önce döndüğünü bildiği için dogukanin gerçek yüzünü göstermek istedi zaten doğu satış için hazır olduğu için arkadaşlarını sıkıştırdı,O Hakan'ın sahtekarlığı.
Her türlü yazacaklar sonuçta, merveyle karşı karşıya gelmesi ne fayda?