Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan nesin sen yaa.😡 Sero'yu satarsa ilk kaybedilen dokunulmazlıkta Merve yerine Sero derse adları ben bu adama.
Umarim fragman abartilidirda yanlış anlamışızdır..

Sero uyu kızdır. Hakan bu tilkiligi bari yapmasın.
Sero yöne ağlar çok üzülüyorüm ben.
@Yiğitt
Bu arada senin Merve'de (
) çakmıs Hakan'ın planı.

Merve iyi olabilir ama Sero'yu çok üzdü. Orada kaybetti. Birde Turabi'yi çekmiyor hiç devamli sallıyor o gibi nedenlerle beni kaybetti.
@Yiğitt

Ama Hakan düzenbazı merve'ye olan soğukluğumu bile hafifleti.
Böyle biri yok Global Dünyada.
(göndermeyi al
)

Turabi Hilmi ve Sero'yu destekliyorum. Bu 3 isimden en kötü biri büyük finalde olacağı için için rahat.
Hiç Merve'ye kalmam.

Umarim Hilmi ile Turabi finalde olur.
dostluk kazanır. Duygu kaybeder.
@Yiğitt

Turabi Hilmi ve Sero'yu destekliyorum. Bu 3 isimden en kötü biri büyük finalde olacağı için için rahat.
Hiç Merve'ye kalmam.

Umarim Hilmi ile Turabi finalde olur.
dostluk kazanır. Duygu kaybeder.
@Yiğitt
Ben bu yılın birincisinin bir bayan olmasını istiyorum.
Ve bir erkek kadar başarılı, hatta onlardan başarılı Merve birinci olsun.

Mervenin hayran sayfaları insanların milli duygusunu sömurerek oy istiyor .2.Derya saçmalığı olmaz umarım o adamda 1.olunca yuzmeyle ilgili şeyler yapacam dedi sonra gidip Amerikaya yerleşti

Turbo 1.olmalı @sokak sanati

Mervenin hayran sayfaları insanların milli duygusunu sömurerek oy istiyor .2.Derya saçmalığı olmaz umarım o adamda 1.olunca yuzmeyle ilgili şeyler yapacam dedi sonra gidip Amerikaya yerleşti

Turbo 1.olmalı @sokak sanati
Derya hiç olmazsa 1. Olup Amerikaya yerleşti. Kurabiyenin 1. Olup yaptığı bir eylem var mı?

Merve piyon bence. Ben o kadar büyütmüyorum.

All Star şampiyonun bit kadın olması gerektiğine kesinlikle katılmıyorum.
Seneye bir kadın olsun ama All Star'da olmaz.
@Yiğitt

Merve ve fanlari milli duygulari kullanmadi.Merve 1. olunca hasetinden catlayip bir seyler cikartmak isteyenlerin yazdiklarina inaniyorsunuz.
Gecen sene niye kazanmadi o zaman?Milli atlet degil miydi? Bi tane barzoya elendi yani.Sacma sapan laflar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...