İsminden Türk olduğu belli zaten. Kızın tam bir Anadolu'lu ismi var. Bizim köylerde Begüm ismini çok duyarsın.bu begüm denilen kız türk değilmi yaaa çok değişik bir tipi var yanı nasıl desem bilemedim tipi çok değişik kızın yüzü özellikle
İsminden Türk olduğu belli zaten. Kızın tam bir Anadolu'lu ismi var. Bizim köylerde Begüm ismini çok duyarsın.bu begüm denilen kız türk değilmi yaaa çok değişik bir tipi var yanı nasıl desem bilemedim tipi çok değişik kızın yüzü özellikle
tipinden belli değil cnm onu belirtiyorumİsminden Türk olduğu belli zaten. Kızın tam bir Anadolu'lu ismi var. Bizim köylerde Begüm ismini çok görürsün.
yok duymadım en son duyduğum bir adamın yeğenimi ne motorla tırın altına girmiş allah rahmet eylesinKonu dışı ama bizim Espiye'de doktor cinayet işledi duydun mu? @Çiğdem-
Kızım doktor işte Devlet hastanesinde çalışıyordu. Bende muayene oldum kendisine, iyi ki beni öldürmedi.yok duymadım en son duyduğum bir adamın yeğenimi ne motorla tırın altına girmiş allah rahmet eylesin
doktor nasıl cinayet işlemiş aaa özel doktormu yoksa hastane çalısanmı
burnuzumuzun ucunda hemde yaa 😱😱😱
aaa ben duydun sandım yanı sen olayı yaşamıssın allah korumus seni cnm 😱😱😱 ama arkadasına çok üzüldüm arkadaşın olması kötü olmuş gerçekten neden nasıl öldürmüş detayy biliyormusunSerenay sonunda kazandı ve 5-8 oldu.
Kızım doktor işte Devlet hastanesinde çalışıyordu. Bende muayene oldum kendisine, iyi ki beni öldürmedi.
Öldürdüğü kişi Mustafa'da benim arkadaşım.
Karısı Dilek komşumdu zaten aynı sınıflarda okuduk. Mustafa'da bizden 1-2 yaş büyük ama dolmuşcu arkadaşımdı. Doktor'da tanış yabancı değil yani. Zaten birlikte içerken boğarak öldürüyor.hahah begüm denilen kıza türke benzemiyor dedim kız ağlamaya başladı ayoll
aaa ben duydun sandım yanı sen olayı yaşamıssın allah korumus seni cnm 😱😱😱 ama arkadasına çok üzüldüm arkadaşın olması kötü olmuş gerçekten neden nasıl öldürmüş detayy biliyormusun
aaaaa çok kötüymüş okumuş adamlarda bukadar cani olucaksa biz kime güvenicez bilemiyorum 😕😕😕Karısı Dilek komşumdu zaten aynı sınıflarda okuduk. Mustafa'da bizden 1-2 yaş büyük ama dolmuşcu arkadaşımdı. Doktor'da tanış yabancı değil yani. Zaten birlikte içerken boğarak öldürüyor.
Turabi.@Bully Kıbrıs'a direk gitmeyi kim kazandı?
Merve'nin kazandığı 4 sembol bir işe yaramadımı yani.Turabi.
Finalde Serenay'a karşı direğe sarılma oyununu kazandı, direk konusunda uzman zaten kazanmaması şaşırtıcı olurdu.
Atışları yapamadı ne yazık ki.Merve'nin kazandığı 4 sembol bir işe yaramadımı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?