Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anıl, gömer Turabi'yi. :)

Anıl gömdü Turabi'yi güzel oldu. :D

bu acunun zekasına hayranım vlla adam hakan gibi sokaktakı insanlardan bile daha sıradan birisini ünlü yapmıs 😱:kiki:

hasan yalnızoğlu gibi dizi film kariyeri olan tam anlamıyla bir tv oyuncusunu gönüllü yapmış şuankı ünlülerden hasan kadar ünlü olan tek bir kişi bile yok acunun zekaya alkış :A:A:A
Hakan gonullulerdeydi.Fazlaliktan oylama yaptilar.Gonulluler unlulere gonderdi.

Turabi oyunu yapamayacağını anlayınca sakat ayağına yattı. :))))))

Bu yüzden dokunulmazlığı kaybedecez belki de Turabi'den tüm puanları alırdık.

Hakan gonullulerdeydi.Fazlaliktan oylama yaptilar.Gonulluler unlulere gonderdi.
ayy diyorum bende bu adamın ne işi var orada diye :F:F:F

ama hasan neden ünlülerden değil şuankı ünlülerden daha ünlü birisi hasan hatta elenen gökhandan bile daha kariyerli bir oyuncuydu adam bildiğin tv oyuncusudur 10 yıllık bir kariyeri var şuankı ünlülerden olan hepsinden daha kariyerli gönüllülerde başlaması çok tuhaf(b)
hatta karaoğlan filmindeydi en son 🙂🙂🙂

Turabi oyunu yapamayacağını anlayınca sakat ayağına yattı. :))))))

Bu yüzden dokunulmazlığı kaybedecez belki de Turabi'den tüm puanları alırdık.
Doktor durumuna bakıp bir şeyi yoksa oynaması lazım. Acun'un bu konuda bişey söylemeli. :)

Doktor durumuna bakıp bir şeyi yoksa oynaması lazım. Acun'un bu konuda bişey söylemeli. :)
Bu hafta dokunulmazlığı gönüllülerin alacağı belli. Acun'un da amacı budur zaten. Gönüllülerin ünlülerden 2 sayı düşük olmasını istemez.

yemin ediyorum ünlülerin farkla kazanabileceğ bir oyun ama beceremiyorlar.

dizilerde bitiyor finale kadar kalan bölümleri izlerim bende survivorun herşeyde bir hayır varmıs sıkıcı seçimler 10 yıl sonra survivora baslattı beni gerçi yakında biter survivorda ama dizi yokluğunda biraz bakmıs olurum :F:F:F

Offffffff Anil.Laf da soyletmiyo hemen Merve'yi azarliyo.

106 ekran HD yayınla Merve'mi izlemekte bir başkaymış. :)

Bu zaman kadar tüplü televizyonla ömrümü yemişim, sonunda kıydım paraya. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...