Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu begüm denilen kız türk değilmi yaaa çok değişik bir tipi var yanı nasıl desem bilemedim tipi çok değişik kızın yüzü özellikle :F:F:F
İsminden Türk olduğu belli zaten. Kızın tam bir Anadolu'lu ismi var. Bizim köylerde Begüm ismini çok duyarsın. :)

Konu dışı ama bizim Espiye'de doktor cinayet işledi duydun mu? @Çiğdem-
yok duymadım en son duyduğum bir adamın yeğenimi ne motorla tırın altına girmiş allah rahmet eylesin :(:(:(

doktor nasıl cinayet işlemiş aaa özel doktormu yoksa hastane çalısanmı
burnuzumuzun ucunda hemde yaa 😱😱😱

Serenay sonunda kazandı ve 5-8 oldu.

yok duymadım en son duyduğum bir adamın yeğenimi ne motorla tırın altına girmiş allah rahmet eylesin :(:(:(

doktor nasıl cinayet işlemiş aaa özel doktormu yoksa hastane çalısanmı
burnuzumuzun ucunda hemde yaa 😱😱😱
Kızım doktor işte Devlet hastanesinde çalışıyordu. Bende muayene oldum kendisine, iyi ki beni öldürmedi.

Öldürdüğü kişi Mustafa'da benim arkadaşım. :(

hahah begüm denilen kıza türke benzemiyor dedim kız ağlamaya başladı ayoll :F:F:F

Serenay sonunda kazandı ve 5-8 oldu.

Kızım doktor işte Devlet hastanesinde çalışıyordu. Bende muayene oldum kendisine, iyi ki beni öldürmedi.

Öldürdüğü kişi Mustafa'da benim arkadaşım. :(
aaa ben duydun sandım yanı sen olayı yaşamıssın allah korumus seni cnm 😱😱😱 ama arkadasına çok üzüldüm arkadaşın olması kötü olmuş gerçekten neden nasıl öldürmüş detayy biliyormusun :(:(:(

Turabi'nin oynamamasi yuzunden dokunulmazligi kaybettik.Bizde de Anil oynamasin o zaman ayagim agriyo diye.Bu nasil is?

anıl aday çıkıyor. sms 1. si serenay oluyor. serenay anıl'ın karşısına merve'yi çıkarıyor ve anıl eleniyor. bu da size son tüyom. hadi eyvallah.

hahah begüm denilen kıza türke benzemiyor dedim kız ağlamaya başladı ayoll :F:F:F

aaa ben duydun sandım yanı sen olayı yaşamıssın allah korumus seni cnm 😱😱😱 ama arkadasına çok üzüldüm arkadaşın olması kötü olmuş gerçekten neden nasıl öldürmüş detayy biliyormusun :(:(:(
Karısı Dilek komşumdu zaten aynı sınıflarda okuduk. Mustafa'da bizden 1-2 yaş büyük ama dolmuşcu arkadaşımdı. Doktor'da tanış yabancı değil yani. Zaten birlikte içerken boğarak öldürüyor.

Karısı Dilek komşumdu zaten aynı sınıflarda okuduk. Mustafa'da bizden 1-2 yaş büyük ama dolmuşcu arkadaşımdı. Doktor'da tanış yabancı değil yani. Zaten birlikte içerken boğarak öldürüyor.
aaaaa çok kötüymüş okumuş adamlarda bukadar cani olucaksa biz kime güvenicez bilemiyorum 😕😕😕

hastanede öldürdü sandım bende içtiklerine göre dışarıda olmus galiba ama doktorlarda böyle yapıcaksa bizim işimiz var allah belasını versin
:kizgin::kizgin::kizgin:

ayy bu turabi denen herif neden nihat doğan gibi konusuyor utnmıyormu taklitçilik yapıp arsitlik yapmaya resmen nihat doğanı kopyalamış birde utanmadan konusuyor :F:F:F

anıl aday çıkıyor. sms 1. si serenay oluyor. serenay anıl'ın karşısına merve'yi çıkarıyor ve anıl eleniyor. bu da size son tüyom. hadi eyvallah.​
Ne tüyosu? Daha SMS başlamadı. :F

çok uzattılar yaaa çocuk gibi aynı şeyi 100 defa söylüyorlar yarım saat aynı şeyi söylüyorlar öffff 😛😛😛

Merve'nin kazandığı 4 sembol bir işe yaramadımı yani.​
4 değil 6. :D

Turabi adam değilsin. Geçen sene Tolgaya laf atardın, bu sene korkundan oynamadın. Oyun bittiğinde unuttun ama sakatlığını akrobasi yaptın sonra yine sakatlık numarası yaptın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...