Hakan gonullulerdeydi.Fazlaliktan oylama yaptilar.Gonulluler unlulere gonderdi.bu acunun zekasına hayranım vlla adam hakan gibi sokaktakı insanlardan bile daha sıradan birisini ünlü yapmıs 😱
hasan yalnızoğlu gibi dizi film kariyeri olan tam anlamıyla bir tv oyuncusunu gönüllü yapmış şuankı ünlülerden hasan kadar ünlü olan tek bir kişi bile yok acunun zekaya alkış![]()
ayy diyorum bende bu adamın ne işi var orada diyeHakan gonullulerdeydi.Fazlaliktan oylama yaptilar.Gonulluler unlulere gonderdi.
Doktor durumuna bakıp bir şeyi yoksa oynaması lazım. Acun'un bu konuda bişey söylemeli.Turabi oyunu yapamayacağını anlayınca sakat ayağına yattı.)))))
Bu yüzden dokunulmazlığı kaybedecez belki de Turabi'den tüm puanları alırdık.
Bu hafta dokunulmazlığı gönüllülerin alacağı belli. Acun'un da amacı budur zaten. Gönüllülerin ünlülerden 2 sayı düşük olmasını istemez.Doktor durumuna bakıp bir şeyi yoksa oynaması lazım. Acun'un bu konuda bişey söylemeli.![]()
Ünlüler'den kim gider acaba?Bu hafta dokunulmazlığı gönüllülerin alacağı belli. Acun'un da amacı budur zaten. Gönüllülerin ünlülerden 2 sayı düşük olmasını istemez.
Anıl diye tahmin ediyorum ama sembolü kimin aldığını görelim bir önce daha sağlıklı yorum yaparız.Ünlüler'den kim gider acaba?
bu begüm denilen kız türk değilmi yaaa çok değişik bir tipi var yanı nasıl desem bilemedim tipi çok değişik kızın yüzü özellikleBegüm kazanacak gibi.