Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@olizvel o kadar kavga yaptılar bir şey demedi. Sırf reyting için boş yere yükleniyor. Bir şey yaptı sanır fragmanı falan izleyen.:F

Reyting oyunundan başka bir şey değil.

@Bully aga artik acunun su oyunlarini yemeyin ya insanlarin gözünü boyamak icin yapiyor turabiyi diskalifiye falan etmez gecen hakan olayinda turabiye bu sana son uyarim demisti turabi hala ayni seyleri yapiyor acun hala uyariyor hani son uyarisiydi yalan iste turabinin coktan diskalifiye olmasi gerekiyordu ama acun yapmaz bunu :D

@sokak sanati @Maskeli Fedai acun insanlarin gözünü boyamak icin yapiyor turabi coktan dskalifiye olmaliydi ama acun etmez merak etmeyin :F

Olmayacak zaten. Dediğim gibi hiç olay yok ortada Acun reyting için olayı büyütüyor ve ciddi bir şey varmış gibi göstermeye çalışıyor. :F @eskici

Bu arada du oyunu. Dokunulmazlık ünlülerin olabilir. :(

@sokak sanati yaptiklarini toplarsak olay olur o yüzden dis olmali ama olmuyor neyse :F dokunulmazligi kimin kazandigini biliyorum :F

dokunulmazlığı gönüllüler kazanmış. sadece sembol oyununu bekliyorum.

Fragmanda hicbir unlude kolye yok.Bireysel dokunulmazlik oynamayacaklar mi?Gonulluler 5 kisiyken oynamisti.

Konseyde bir güzel ahkam kesen Hasan, Hakan'ın yüzüne karşı sen iki yüzlüsün diyemedi. 1.olduktan sonra konseyde coşuyor ama teke tek yüzüne karşı konuşmaya gelince fos.

bu seçimler yüzünden okadar sıkıldımkı survivor izlemeye başladım ilk survivoru izlemiştim en son 10 yıl aradan sonra falan ilk defa bakıyorum tekrar :F:F:F

ıyy bu hakanı kim ünlü yapmış yaa varmısın yokmusundan en nefret ettiğim kişiydi kendisi :ppp::ppp::ppp:

zaten gönüllülerden hasan o ünlüyüz diye geçinenlerin hepsinden daha ünlü birisi :F:F:F

Konseyde bir güzel ahkam kesen Hasan, Hakan'ın yüzüne karşı sen iki yüzlüsün diyemedi. 1.olduktan sonra konseyde coşuyor ama teke tek yüzüne karşı konuşmaya gelince fos.
Adam zaten 1 kere söyledi ve yüzüne karşı bakarak, konseyde yüzüne bakarak söylemeyi Hakan neden yüzüne karşı söylemek olarak görmüyor ki Hasan onun arkasından konuşmadı. Teke tek olayına gelirsek Hasan yine cevap verdi çocuk gibi davrandığını söyledi Hakana 10 defa söylemenin anlamı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...