Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konseydeki ortamla ada ortamı başka. Konseyde Acun var diğer yarışmacılar var orada sallamak kolay. Ama adada Hakan ve Hasan yalnızdılar. Hasan madem konseyde diyor adada da sen iki yüzlüsün diyebilmeliydi. Bu sefer direkt yüzüne karşı. Ben böyle düşünüyorum. 1 kez söylemiş bir daha söylesin ne olacak yani.

Bence alakası yok. Zaten Hasan söylediğimin arkasındayım dedi bence bi kez daha söylesin demek çocukluktur

bu acunun zekasına hayranım vlla adam hakan gibi sokaktakı insanlardan bile daha sıradan birisini ünlü yapmıs 😱

hasan yalnızoğlu gibi dizi film kariyeri olan tam anlamıyla bir tv oyuncusunu gönüllü yapmış şuankı ünlülerden hasan kadar ünlü olan tek bir kişi bile yok acunun zekaya alkış

Hakan sokaklardaki insanlardan daha sıradan biri değildir. Kendisi su topu milli takımında ülkemizi temsil etmiştir. Behzat Ç dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır. Ayrıca TRT1'de yayınlanan Duman Olmadan programının sunucularındandı. O programla en Yeşilaycı Televizyoncu ödülünü almıştı. Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.

Ama şöyle bir şey var. Hakan yarışmaya gönüllü olarak başladı zaten yarışmanın ilk haftasında geçti ünlüler takımına.

Hakan Hasan'ı gömdü.

bilmiyorum ben ilk defa şimdi bakıyorum ama sonucta benim dediğim gibi gönüllü başlamıs ayrıca şuankı ünlülerden hiçbirisi hasanın tırnağı olamaz çünkü hasan yaklasık 10 yıldır gerçek bir tv oyuncusudur kariyeri bile var 🙂

ben bu hakanı varmısın yokmusundan çok iyi biliyorum ayy bukadar içten pazrlıkçı bir adam olamaz kesinlikle yapmacık ve sevimsiz mevlüt diyede bir adam vardı didi diyen teyzenin oğlu
mevlüt ve hakan en sevmediğim iki kişiydi kesinlikle saçından ayağına kadar yapmacık akıyor ikisininde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...