onlarda vardiSenin tahmin ettiğin Brezilya'da ki samba festivali değildir bu.![]()
BaskentMemleketini sormuşmuydum daha önce, sorduysam da unuttum.![]()
onlarda vardiSenin tahmin ettiğin Brezilya'da ki samba festivali değildir bu.![]()
BaskentMemleketini sormuşmuydum daha önce, sorduysam da unuttum.![]()
Yok o kadar büyük düşünmedim ama onun bir altı işteSenin tahmin ettiğin Brezilya'da ki samba festivali değildir bu.![]()
Başkent derken Ankara'mıonlarda vardiama izlemeye gitmedim
![]()
![]()
Baskent![]()
Samba kızlarının İsveç'te ne işi var. Birde bilet fiyatları çok pahallımı gelsek olmamı.onlarda vardiama izlemeye gitmedim
![]()
![]()
Baskent![]()
Aaaa aynı şehirde oturuyomuşuz ya aslında ben doğma büyüme buralı değilim uzun zamandır burda oturuyorumBen 06 ya dikkat etmemistim suana kadarhemseriymisiz @ABAY_06
Ben yurt disinda kaliyorum. Ömrumun cogu gurbette gectiAaaa aynı şehirde oturuyomuşuz ya aslında ben doğma büyüme buralı değilim uzun zamandır burda oturuyorumÇankaya yada Y.mh o zaman bu festivaller.
dedimya ulkeler geleneklerini gösteriyorlar. Bileti nezaman aldigina bagli. Ben 1 sene önceden aldimSamba kızlarının İsveç'te ne işi var. Birde bilet fiyatları çok pahallımı gelsek olmamı.)
Tahmin etmiştim zaten aklımda kalmış nerden duyduysam yurt dışında kaldığın yazın gelirsin?Ben yurt disinda kaliyorum. Ömrumun cogu gurbette gectimemlekete senelerdir gelemiyorum.
dedimya ulkeler geleneklerini gösteriyorlar. Bileti nezaman aldigina bagli. Ben 1 sene önceden aldimturk parasi olarak 800 milyona ama suan 1 bucuk milyar
![]()
evet yakinda gelecegim. internete vaktim olmaz artik. Bu sene dugun dernek cokTahmin etmiştim zaten aklımda kalmış nerden duyduysam yurt dışında kaldığın yazın gelirsin?
Çok pahallıymış ama...Ben yurt disinda kaliyorum. Ömrumun cogu gurbette gectimemlekete senelerdir gelemiyorum.
dedimya ulkeler geleneklerini gösteriyorlar. Bileti nezaman aldigina bagli. Ben 1 sene önceden aldimturk parasi olarak 800 milyona ama suan 1 bucuk milyar
![]()
Kaybolma arada gel ama Survivor bitene kadar burda olursun sonra kaybolursun gibime geliyor.evet yakinda gelecegim. internete vaktim olmaz artik. Bu sene dugun dernek cok
Malesef en fazla 1 hafta daha olurum burdaKaybolma arada gel ama Survivor bitene kadar burda olursun sonra kaybolursun gibime geliyor.![]()
gaastaraya laf eden babam dahi olursa cevap veririm o konuda bilginiz olsun agaBurak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.
Mesela @takas ile de girmeyeceksin futbol konuşmaya. Sonra dostluklar zarar görebiliyor.
Oynadi oynadi.Yine hata yapticamoka hasan bugün oynamadı heralde o yoksa galibiyette yok![]()
sende de ne turabi sevgisi varmış aga cidden garipGeçen sene Turabinin 8 de 8 yaparak oyun kazanmasını hatırlayanlar![]()
http://www.tvyo.com/star-tv/video/son-odul-oyunu
@Bully @sokak sanati @beyazsoy @Yiğitt @china_shangai @eskici @-KADİR-
Adamın hırsını seviyorum agasende de ne turabi sevgisi varmış aga cidden garip![]()