Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaa aynı şehirde oturuyomuşuz ya aslında ben doğma büyüme buralı değilim uzun zamandır burda oturuyorum :D Çankaya yada Y.mh o zaman bu festivaller.
Ben yurt disinda kaliyorum. Ömrumun cogu gurbette gecti :) memlekete senelerdir gelemiyorum.

Samba kızlarının İsveç'te ne işi var. Birde bilet fiyatları çok pahallımı gelsek olmamı. :))
dedimya ulkeler geleneklerini gösteriyorlar. Bileti nezaman aldigina bagli. Ben 1 sene önceden aldim :D turk parasi olarak 800 milyona ama suan 1 bucuk milyar :)

Ben yurt disinda kaliyorum. Ömrumun cogu gurbette gecti :) memlekete senelerdir gelemiyorum.

dedimya ulkeler geleneklerini gösteriyorlar. Bileti nezaman aldigina bagli. Ben 1 sene önceden aldim :D turk parasi olarak 800 milyona ama suan 1 bucuk milyar :)
Tahmin etmiştim zaten aklımda kalmış nerden duyduysam yurt dışında kaldığın yazın gelirsin?

Çok pahallıymış ama...

Kaybolma arada gel ama Survivor bitene kadar burda olursun sonra kaybolursun gibime geliyor.:D
Malesef en fazla 1 hafta daha olurum burda :) sonra yokum. ama eminim yorumlari okuma firsatim olur. Acunda programi uzatti zaten. Finali temmuza sarkarsa onuda izleyemeyebilirim

Son düzenleme:
Burak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.

Mesela @takas ile de girmeyeceksin futbol konuşmaya. Sonra dostluklar zarar görebiliyor.
gaastaraya laf eden babam dahi olursa cevap veririm o konuda bilginiz olsun aga :D

camoka hasan bugün oynamadı heralde o yoksa galibiyette yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU