Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun yarismayi izlemedim ama telefondan yorumlara bakip izlemis kadar oldum :) Telefonumdan uye girisi olmuyor ama yorumlari görebiliyorum.
Unlulerin kazanmasina sevindim.

Begum elenmez. yoksa unlulerin kizlari ne yapacak? bireysele gecsin öyle olunursa

Sende haklısın festival felan varsa gelmezsin eve :))))
öyle dusundugunuz festival degil. Her ulke kendi geleneksel oyunlarini oynuyor. etkinlikler var pazar falan kuruluyor. Bide evin önunde sicak havalarda komsularla oturuyoruz ve bu saatlerde iceriye giriyoruz

Hayat sana güzel valla. :)

Merve en sonunda karnını doyurabildi, bizde rahatlıkla karnımızı doyurabiliriz. :)
Bugunden sonra evet Hayat bana guzel olsun. Bu derslerden dolayi sosyal hayat yoktu. dersler hafifledi. Cok sukur takilmadim hic bir derste ve o yuzden keyfime bakiyorum. yakinda memlekete gelecem.takilamam artik burda

öyle dusundugunuz festival degil. Her ulke kendi geleneksel oyunlarini oynuyor. etkinlikler var pazar falan kuruluyor. Bide evin önunde sicak havalarda komsularla oturuyoruz ve bu saatlerde iceriye giriyoruz
Anladım o da fena sayılmaz kalabalık iyidir. :D

Bugunden sonra evet Hayat bana guzel olsun. Bu derslerden dolayi sosyal hayat yoktu. dersler hafifledi. Cok sukur takilmadim hic bir derste ve o yuzden keyfime bakiyorum. yakinda memlekete gelecem.takilamam artik burda
Memleketini sormuşmuydum daha önce, sorduysam da unuttum. (b)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...