Anıl gider o zaman. Mücadele edemeyenler gitsin.Şimdi gözüktü.
Valla bilmiyorum daha yazmadılar birşey Gönüllüler alabilir gibi görünüyor oynu.
Anıl gider o zaman. Mücadele edemeyenler gitsin.Şimdi gözüktü.
Valla bilmiyorum daha yazmadılar birşey Gönüllüler alabilir gibi görünüyor oynu.
Gitmesi lazım artıkbencede takıma zarar veriyor bir yararı yok.Anıl gider o zaman. Mücadele edemeyenler gitsin.
@dosimosi nerdesin ya Ünlüler ayda yılda 1 oyun aldı sen ortalıkta gözükmüyosun.![]()
Saat kaç şuan orda? Bu saatde napıyon kız dışarıda?ne yapayim. burda Mayis oldumu hele sonlari hep festival arti daha bizim disarisi suan aydinlik. Yagmurlu ve soguk havaya ragmen eve gec gelirim artik
![]()
1 saat gerinizdem ben. yani 22.37Saat kaç şuan orda? Bu saatde napıyon kız dışarıda?![]()
Sende haklısın festival felan varsa gelmezsin evene yapayim. burda Mayis oldumu hele sonlari hep festival arti daha bizim disarisi suan aydinlik. Yagmurlu ve soguk havaya ragmen eve gec gelirim artik
![]()
Hayat sana güzel valla.1 saat gerinizdem ben. yani 22.37![]()
öyle dusundugunuz festival degil. Her ulke kendi geleneksel oyunlarini oynuyor. etkinlikler var pazar falan kuruluyor. Bide evin önunde sicak havalarda komsularla oturuyoruz ve bu saatlerde iceriye giriyoruzSende haklısın festival felan varsa gelmezsin eve)))
Tahminini yaparken çok zorlandınmı.Bence gönüllüler kazanacak ve anil gidecek![]()
Bugunden sonra evet Hayat bana guzel olsun. Bu derslerden dolayi sosyal hayat yoktu. dersler hafifledi. Cok sukur takilmadim hic bir derste ve o yuzden keyfime bakiyorum. yakinda memlekete gelecem.takilamam artik burdaHayat sana güzel valla.
Merve en sonunda karnını doyurabildi, bizde rahatlıkla karnımızı doyurabiliriz.![]()
Senin tahmin ettiğin Brezilya'da ki samba festivali değildir bu.Sende haklısın festival felan varsa gelmezsin eve)))
Anladım o da fena sayılmaz kalabalık iyidir.öyle dusundugunuz festival degil. Her ulke kendi geleneksel oyunlarini oynuyor. etkinlikler var pazar falan kuruluyor. Bide evin önunde sicak havalarda komsularla oturuyoruz ve bu saatlerde iceriye giriyoruz
Memleketini sormuşmuydum daha önce, sorduysam da unuttum.Bugunden sonra evet Hayat bana guzel olsun. Bu derslerden dolayi sosyal hayat yoktu. dersler hafifledi. Cok sukur takilmadim hic bir derste ve o yuzden keyfime bakiyorum. yakinda memlekete gelecem.takilamam artik burda