Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ver Fırına'dan keşke Burcu Esmersoy'da gelseydi hala aklım paşlaştığın fotorafta. :A

Bozok nasıl Gönüllüler takımında son 4'e kaldı ben hala ordayım. Bu adam ne zaman elenecek.

Bu bölüm izlenmez.:F İzlesem de 20 dakikaya bitiririm zaten fragman hiç heyecanlı değildi. :A

CGR09r2W8AEBXJT.jpg

bak aga yine çözemedim benden alıntı yapıp maskeli yi etiketlemişsin yoksa olay maskelide mi bitiyor 😀
Aynen, Maskeli çok özel fotoğraflarını paylaştı benimle ama kimseye göstermem. :)

Merve'yi ilk defa mayo ile gördüm. Hemen yanlış anlamayın kötü gözle bakmıyorum. :A

aga seninle ilgili yeni bilgiler elde ettim bu yönlerini hiç bilmiyordum 😀
Burak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.

Mesela @takas ile de girmeyeceksin futbol konuşmaya. Sonra dostluklar zarar görebiliyor.

@-KADİR- sen @sürgünüm e ne bakiyon abartiyor :A

Herşeyin başı @Polat Şaşmaz ama :F
oooo bak bak bizimde birşeyden haberimiz yokmuş :( zaten hep insanı yakınım dedikleri hançerlermiş :A

Burak çok kafa dengidir, dışardan öyle gözüktüğüne bakma. Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına girmeyin yeter.

Mesela @takas ile de girmeyeceksin futbol konuşmaya. Sonra dostluklar zarar görebiliyor.
onu tecrübe ettim daha takas la futbol konusunda girmedikde maskelinin ne kadar çirkef olduğunu biliyorum :A dediğin gibi futbol konusunda tartışmaya girmememiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...