Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum konusunda görmediğim için öyle sezdim galiba.:bhr: @Ahmad

Oyunlarda ki muhteşem başarısimi etkiledi seni yoksa kamera konuşmalarındaki sempatikligimi.:Z

doğu sen bi oyana bir bu yana tavrıyla bernayi nasıl elestirisin bak kız begümle konuşup arkadaşının kötü görülmesine engel oldu. sen ne yaptın iki topu bile tutamıyorsun konuşuyorsun.

Konsey geldi çattı. Hakan 1.olur inşallah.

Yorum konusunda görmediğim için öyle sezdim galiba.:bhr: @Ahmad

Oyunlarda ki muhteşem başarısimi etkiledi seni yoksa kamera konuşmalarındaki sempatikligimi.:Z
Aynen buraya uğramıyorum. :D

Her ikisi diyelim. Geçen yıl hiç sevmiyordum bu yıl da başlarda hiç sevmiyordum. Ama önyargıyı bi kenara bırakıp dikkatle izleyince aslında düşündüğüm gibi antipatik olmadığını anladım. Bazı haraketleri garip falan ama kötü birisi değil. :D

Yok başka bir açıklamada 2 kişi kalsın demiş diye okumuştum. Yiğit demişti daha doğrusu. :X Yiğit iyi sallamiş.:F @olizvel

Survivor'u açar açmaz Acun, haftanın birincisi Merve Aydın dedi, buda mı tesadüf. :)

MERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Son düzenleme:
ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

tüyolar yine yattı))) bu adamlara inanmayın dedim kackez ergen kafalar sadece iyi tahmin yapıyor bunu bilgi gibi sunuyor)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...