Hazem
Favori Üye
Tamam arkadaslar Duyguyu seviyosunuzda o acun karismis, sampiyon olacakmis. SMSe cikti ve kaybetti oyun falan yok noter huzurunda veriliyo sonuclar. Tamam bende Duyguyu tutuyorum ama bukadar iddiali konusmaya gerek yok.
Turabi yok fotoda yanlız.Ne kadar itici.
Bu konuşmalarını sana çok yakında hatırlatacağım.@Yiğitt Duygu olmayak o kadar umutlanma he
Bekliyorum canımTurabi yok fotoda yanlız.
Bu konuşmalarını sana çok yakında hatırlatacağım.
Acun Fulya'yı bilerek sürdü.Bekliyorum canım
Benim favorim Fulya coşturacak
Kız çok iyi hazırlandı.Ama önceden tanıdığım birisi olduğu için favorilerimdenAcun Fulya'yı bilerek sürdü.
Elenecek birilerinin olması şart değil mi?
Her iyi hazırlanan şampiyon olsaydı oooo.Kız çok iyi hazırlandı.Ama önceden tanıdığım birisi olduğu için favorilerimden
Turabi yok fotoda yanlız.
Bu konuşmalarını sana çok yakında hatırlatacağım.
Tamam işte itici olan Turabi.İtici dedim zaten bende.
Türkiye iticilik rehberine göre.Kime göre neye göre.
Hakan ve Seda. Süperler ya başarılar ikisine de.SURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARININ SAĞLIK KONTROLLERİ BUGÜN YAPILDI. HAKAN VE SEDA..
Ekli dosyayı görüntüle 43140
@Cengo @Harunnn60 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Bully @Ahmad @HachiKo @Billy Kane @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @ozgur2113 @china_shangai
Hakan senin mi favorindi.Hakan ve Seda. Süperler ya başarılar ikisine de.
Aynen Hakan benim adamım bu sene şampiyon olacak inşallah.Hakan senin mi favorindi.
Geçen yılda Gökhan oluyordu tatlım.Aynen Hakan benim adamım bu sene şampiyon olacak inşallah.
Hakan'ın büyük bir kitlesi var, finale kadar da yolu var. Eğer onun zamanında sms oylaması olsa, Merve değil Hakan şampiyondu.Geçen yılda Gökhan oluyordu tatlım.
Hakan ilk haftalar elenmezse iyidir.
Oldu mu? Olamadı?Hakan'ın büyük bir kitlesi var, finale kadar da yolu var. Eğer onun zamanında sms oylaması olsa, Merve değil Hakan şampiyondu.
[HASHTAG]#allstarhakanhatipoglu[/HASHTAG]Oldu mu? Olamadı?
[HASHTAG]#sampiyonhilmicem[/HASHTAG]
Turabi varken hiç şansı yok.[HASHTAG]#allstarhakanhatipoglu[/HASHTAG]
Bu sefer olacak inşallah.