Aga sende izlicen mi?Bu konuda mi post kasiyoruz ?![]()
Aga sende izlicen mi?Bu konuda mi post kasiyoruz ?![]()
Bana da haber verirsin birlikte izleriz, @ABAY_06 yok. Seninlede en az o kadar sarar.Aga sende izlicen mi?
Arada bir izlerim herhalde abidah dogrusu vakit bulursam
![]()
Tanitim fena degil. Eski görüntülerden olusmus, yeni sezonla ilgili bir tanitim olacaktir.YENİ FRAGMANDAN BAŞLAYALIM.
ASIL BÜYÜK TANITIM İSE HAFTA İÇİ GELECEKMİŞ.
@Cengo @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai @KayıpSehir @RevaN
Ya forumdaki resimler bende açılmıyor resmenDUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.![]()
![]()
![]()
@Bully @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Cengo @Ahmad @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @-KADİR- @ozgur2113
çok iyi haber aga süper olduDUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.![]()
![]()
![]()
@Bully @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Cengo @Ahmad @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @-KADİR- @ozgur2113
Yok tam yüklenmedi zaten sunucu hatası verdi.Ya forumdaki resimler bende açılmıyor resmen![]()
Forumdaki hiçbir resim açılmıyor sorun orada .DYok tam yüklenmedi zaten sunucu hatası verdi.
Ama resim var Merve ile.![]()
Gördüm ben de resimi. Duygu'ya karşı nötrüm ama heyecan açısından güzel oldu.DUYGU ÇETİNKAYA BUGÜN MERVE AYDIN İLE BİRLİKTE VİZELERİNİ YAPTIRMAYA GİTTİLER. DUYGU ÇETİNKAYA YOK DİYENLER İÇİN CEVAP.![]()
![]()
![]()
ARKADAŞLAR HERKESE KÖTÜ HABERİM VAR.BU YIL YAN SUNUCU BURCU ESMERSOY OLACAKMIŞ. @Maskeli Fedai yaşadın.
Ekli dosyayı görüntüle 43162
@Bully @ozgur2113 @Cengo @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @KayıpSehir @-KADİR- @yigit_00 @HachiKo @Nisa @Billy Kane @cookies @china_shangai @
Neresi kötü bunun?ARKADAŞLAR HERKESE KÖTÜ HABERİM VAR.BU YIL YAN SUNUCU BURCU ESMERSOY OLACAKMIŞ. @Maskeli Fedai yaşadın.
Ekli dosyayı görüntüle 43162
@Bully @ozgur2113 @Cengo @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @KayıpSehir @-KADİR- @yigit_00 @HachiKo @Nisa @Billy Kane @cookies @china_shangai @