Duygu Çetinkaya?Turabiciyiz bu seneama Anılı severim Hilmicemi de
![]()
Kıskançlıklar şimdiden başlamış desenize.
Şampiyon Duygu, İkinci kim?
O da sana bayılıyordu.![]()
O zaman Acun ona oyun etmişti.Şampiyon mu.Daha normal rakiplerini eleyemedi AllStar'larımı eleyecek.
![]()
O zaman Acun ona oyun etmişti.
Yoksa şampiyondu.
Allah'ın izniyle şampiyon yapacaz onu.![]()
Bu sefer şampiyonluk için gelecek.Uff zaten hep Acun yapıyor.Yine Acunun elinde iplr o nedenle sıkıntı yok yine eler onu.
![]()
Boşver hayal kuruyor işteUff zaten hep Acun yapıyor.Yine Acunun elinde iplr o nedenle sıkıntı yok yine eler onu.
![]()
Bu sefer şampiyonluk için gelecek.![]()
Türkiye'nin Kanalı Tv8'de DÇ rüzgaları esecek.![]()
Özel günleriyle ilgisi yok çok üzerlerinde gidiyolardı kızın.Ufff bu nebiçim hayal.All Star diyoruz biz sen diyorsun özel günlerinde olduğu için etrafa saldıran kız 1. olacak.
![]()
Boşver hayal kuruyor işte![]()
Ya kim birinci olacak?Hemde ne hayal.Gülünç.
![]()
Özel günleriyle ilgisi yok çok üzerlerinde gidiyolardı kızın.![]()
Kıskanıyorlar her zamanki gibi melunlukları.@sokak sanati turabinin nesini çekemicez biz o duygumun yanına bile yaklaşamaz ayrıca gerçekler ortada acun yapıyor herşeyi acun karışmasaydı duygu şampiyondu ve yine karışmazsa duygu şampiyon olur dimi @Yiğitt![]()
@sokak sanati turabinin nesini çekemicez biz o duygumun yanına bile yaklaşamaz ayrıca gerçekler ortada acun yapıyor herşeyi acun karışmasaydı duygu şampiyondu ve yine karışmazsa duygu şampiyon olur dimi @Yiğitt![]()
Ya kim birinci olacak?![]()
Yeni hayaller başlıyor canım artık eskide kaldı onlar.Hee hee ondan.Ben sizin hayallerinizle değil sonuçlarla ilgileniyorum.
![]()
Ay yerim ya la inanıyor buna.Hee hee ondan.Ben sizin hayallerinizle değil sonuçlarla ilgileniyorum.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] .😎