noter şirketi var sms var. dava açılsa acun tüm güvenirliğini kaybeder bu riski niye alsın kiAçıklama yaptı diye hemen nasıl inanayim o zman her siyasetçiye de inalalım
noter şirketi var sms var. dava açılsa acun tüm güvenirliğini kaybeder bu riski niye alsın kiAçıklama yaptı diye hemen nasıl inanayim o zman her siyasetçiye de inalalım
Hadi battaniye yalan,kagit atma olayini yalanlayamadi.Battaniyeyi de tam yalanlayamadi ya neyse.pascal: bildiğin yalancı. zenci battaniye olayı falan direk sıkışma pozisyonu)))).pascal'ı bu konuda samimi bulmadım. bir ırkçılık söz konusu ise anında cevap vermeyip konseyde bunu dile getiriyorsa şovun tillahını kendisi yapıyordur. ))))). pascal gibi bir adamın yüzüne ırkçılık yapacaksın, o da hiçbir şey demeyecek, haftalar sonra konseyde anlatacak? ancak embesiller inanır.)))))
Hadi battaniye olayı yalan diyelim kağıt atma olayını yalanlayamadı.Kağıtları yere atıp Acunun parasını verdiği zenciler toplar nasıl olsa demiş.Kaldı ki Pascal bunları söylerken gözleri de doluyordu.Hakan tam yalanlayamadıHakan adam gibi adamdır. Kimse bana onun ırkçılık yaptığını inandıramaz. Ulan Pascal senin geçmişin belli. Tombala çektin, milli takımdan kovuldun, vukuatların malum. Gelmiş Hakan'a iftira atıyorsun. Ama halk yemez bunları. Sms sonuçlarında görürsün.
Hakan 400 defa Sutopu Milli Takımı'nda oynamış, Unicef elçiliği yapmış, ülkesini en iyi şekilde temsil etmiş birisidir. Böyle bir adam ırkçılık yapmaz.
Zenci battaniyeymiş sen onu külahıma anlat. Ulan Hakan ırkçılık yapsaydı senle konuşur muydu? Hakan'ın sana her zaman sempatisi vardı, iyi de anlaşıyordunuz. Bir de madem Hakan ırkçılık yaptı, bunu niye konseyde dile getiriyorsun? Hakan ırkçılık yapmış olsa Pascal ona Nihat Doğan'a saldırdığı gibi saldırırdı. Çakal iftiracı Pascal seni.)))))
Şu diyalog ve aşağıdaki resimler her şeyi açıklıyor zaten. 😉))))))
Pascal: Orda insanlar duydu, insanlar vardı.
Hakan: Kim vardı
Pascal: Hatırlamıyorum
Diğerleri: Ses yok
İnanmıyorum kardeşim gözleri doldu diye doğruyu söyleyecek diye bir kaide mi var?Hadi battaniye olayı yalan diyelim kağıt atma olayını yalanlayamadı.Kağıtları yere atıp Acunun parasını verdiği zenciler toplar nasıl olsa demiş.Kaldı ki Pascal bunları söylerken gözleri de doluyordu.Hakan tam yalanlayamadı
Yalnız Acuna değil Acunun yanında çalışanlara laf atmış Pascal ın dediğine göreİnanmıyorum kardeşim gözleri doldu diye doğruyu söyleyecek diye bir kaide mi var?
Hakan'ın arası Acun'la çok iyi niye laf atsın ona, Pascal köşeye sıkışınca iftira attı işte.
hakan bilinçli olarak yapmıyor belki ama söylemleri pascali doğruluyor. aşırı milliyetçilik bazen bu konuma getiriyor. fenerbahçeden emre de bol bol böyle patavatsızliklar yapar. hakan kendi hep iyi göstermeye çalışıyor. ırkçılığın kötü olduğunu biliyor tabiki ırkçılık yaptığını kabul etmez bu yapılan suçlama onun için aşağılayıcı bir durum ondan gözleri doldu. madem hakan bu kadar rahatsız sözlerine dikkat edecek.İnanmıyorum kardeşim gözleri doldu diye doğruyu söyleyecek diye bir kaide mi var?
Hakan'ın arası Acun'la çok iyi niye laf atsın ona, Pascal köşeye sıkışınca iftira attı işte.
Nasil Serenay gol atti hep lol.Bi kere Pascal sen saygi istiyorsun bana sus diye bagirip saygi gostermiyorsun dedi gol yedi.Sonra benim de babam hasta sms icin senin gibi komaya girmis numaralari yapmiyorum dedi gol yedi.Berna en sonda Merve'yle benim anlasmamizi niye kiskaniyorsun dedi gol yedi.Anil bana disi aslan de dedi diye dedim.Beni kendini onaylatmak icin bir sey soyledi ama Pascal'a da bagirmasi yalan degil dedi.Ooooo golleri sayamadim.Dünkü bölüm güzelmiş baya. Konsey akmış gitmiş.
Bence en çok gol atan Serenay oldu. Her konuştuğu ve her tepkisi olaydı.Her türlü bu hafta 1. olacaktır. Tahminen Pascal gidecek.
Pascal ve Hakan'ın muhabbeti değişikti. Pascal yalan söylemez ama Hakan'ı hiç sevmesemde öyle bir şey demez. Herkesin dediği gini gramer hataları ve iletişim bozukluğundan kaynaklı yanlış anlaşılmalar oldu bence. Zenci battanie nedir yaa.
Merve Aydın iticilikte ve saçmalıkta sınır tanımıyor. Cumartesi saçma sapan Turabi'ye yüklendi bugünde saçma sapan Serenay'a. Hepsinde de eli boş maça çıktı ve saçmalıyııp olaylardan atıldı.
Oyun Turabi'ye bakan bir oyundu ama nedense kaybetti. Sağlık olsun.
Oylama tahminimde ise Bern baya düşüş yaşayacaktır.
Serenay
Anıl
Merve
Berna
Hakan
Doğukan
Pascal
Eğer Sero 1. çıkmazsa Hakan kesin gider. Merve'de Anıl'a Serenay'ın ismini verir çünkü. O 1. çıkarsa Kesin gidecek isim Pascal'dır..
Tamam Hakan aşırı milliyetçi olabilir bunu kabul ederim ama ırkçı olduğunu kabul etmem kesinlikle.hakan bilinçli olarak yapmıyor belki ama söylemleri pascali doğruluyor. aşırı milliyetçilik bazen bu konuma getiriyor. fenerbahçeden emre de bol bol böyle patavatsızliklar yapar. hakan kendi hep iyi göstermeye çalışıyor. ırkçılığın kötü olduğunu biliyor tabiki ırkçılık yaptığını kabul etmez bu yapılan suçlama onun için aşağılayıcı bir durum ondan gözleri doldu. madem hakan bu kadar rahatsız sözlerine dikkat edecek.
eğer gözlerinin dolmasını baz alıyorsak paskalin da bu ırkçılık olayını anlatırken hakandan fazla gözleri doldu ve katlandı. ben ikisinin de doğru söylediğine kanaatindeyim. hakan bunu yapmak istemez ama bilinçsizce aşırı milletci söylemleri onu ırkçı gibi gösteriyor. her konuyu bir turkluge bağlıyor. seranaya yardım ediyor Türk erkeği bunu yapar diyor. Türklukle ne alakası var bu vicdan meselesi olayı okuma meselesi hep böyle çarpık bakış açısı onu böyle gösteriyorTamam Hakan aşırı milliyetçi olabilir bunu kabul ederim ama ırkçı olduğunu kabul etmem kesinlikle.
Ben Pascal'a inanmıyorum. Irkçılık olayı hassas konudur. Bunu kullanarak prim yapmak istiyor. Takım arkadaşları da kendisini doğrulamadı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?