IsvecSende Almanya'da mı yaşıyorsun?
Yanlış bilmiyorsam @gizem ak'ta Almanya'da yaşıyor ama Karadayı'yı bizimle izliyor.![]()
Dizi tam anlamiyla izleyemiyorum ama hepsinin konusundan ve olaylarindan haberim var bu sayfa sayesinde
IsvecSende Almanya'da mı yaşıyorsun?
Yanlış bilmiyorsam @gizem ak'ta Almanya'da yaşıyor ama Karadayı'yı bizimle izliyor.![]()
Orası öyle tabii ben biraz da kendi açımdan bakıyorum olaya.Hakan daha son zamanlarda kendine geldi. Hakanlar oyun alan almedayi elemedimi? Bide gunun en iyi kiziyken ve onun sayesinde hamburger yedikleri oyundna sonra yazdilar kizi. Oflaz yuzunden cok yemek kaybettiler.
Belli olmaz aga oyuna bağlı umarım alırlar.Dokunulmazlığı da bu moralle Ünlüler kazanır bence.![]()
Daha önceden izlediğin Türk diziler vardır ama.Isvec
Dizi tam anlamiyla izleyemiyorum ama hepsinin konusundan ve olaylarindan haberim var bu sayfa sayesindeAblam bile benden hep bilgi alir takip ettigi diziler hakkinda bilgiler icin.
Adadan öncede arkadaşlardi onlar resimlerini gördüm.Merve ve Sahra dışarıda ne yaşadılar da bu kadar yakın oldular? Geçen sene hiç konuşmuyorlardı.Sahra Turabinin etkisinden çıkınca şeker bi şey oldu.
Turabiye bakın ya anca dedikodu yapıyor.![]()
Geçen hafta hangi takımdan eleme olmuştu. Özlem ne zaman elenmişti.Belli olmaz aga oyuna bağlı umarım alırlar.![]()
23 nisan mi neydi hatırlatma [emoji27] [emoji26]Geçen hafta hangi takımdan eleme olmuştu. Özlem ne zaman elenmişti.![]()
Geçen hafta kim elendi?23 nisan mi neydi hatırlatma [emoji27] [emoji26]![]()
Özlem. [emoji26] [emoji27]Geçen hafta kim elendi?![]()