benim okul yogun tempoda. Ben 3 yildir takip ediyorum bu sayfayi. uye olup olmama konusunda cok tereddut yasanmistim ve birkac hafta önce oldum uye. suan bu 172 yorumum ve 160 kusur sadece buraya yazdim. Okuldan dolayi dizi pek takip etmiyorum oyuzden pek aktif degilimİyi o zaman. Başka konulara niye yorum yapmıyorsun? Forumda biraz daha aktif olsana.![]()
Alışma dönemini atlatınca daha fazla aktif olursun umarım.benim okul yogun tempoda. Ben 3 yildir takip ediyorum bu sayfayi. uye olup olmama konusunda cok tereddut yasanmistim ve birkac hafta önce oldum uye. suan bu 172 yorumum ve 160 kusur sadece buraya yazdim. Okuldan dolayi dizi pek takip etmiyorum oyuzden pek aktif degilim
Biz ona bukemedigin bilegi.opeceksin deriz melunnnnnnn😉)))))))))Turabi Hakanı övdü 😱
yinede bugun cok geride degil avrupa kanali. bazi zamanlar 20 dakika yarim saat fark var aramizdaO kadar mı geridesin. 😱
Hakan daha son zamanlarda kendine geldi. Hakanlar oyun alan almedayi elemedimi? Bide gunun en iyi kiziyken ve onun sayesinde hamburger yedikleri oyundna sonra yazdilar kizi. Oflaz yuzunden cok yemek kaybettiler.Hakan olmasa aç kalırsınız be yazın hadi yiyorsa.![]()
Sende Almanya'da mı yaşıyorsun?yinede bugun cok geride degil avrupa kanali. bazi zamanlar 20 dakika yarim saat fark var aramizda
Peki bu su korkusuyla nereye kadar gidicek?@Harunnn60 yine saçmaladin o ayrı o ayrı Turabi bu oyunla biraz yendi bu korkusunu bu oyunda iyiydi eskiden sudan çıkamazdı