Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan suda çok iyi zaten, bunu baştan söylüyorum.

Hakanın eksisi sürekli rakipine bakmak ve o önde olurken kendini kaybetmesi.

İyi o zaman. Başka konulara niye yorum yapmıyorsun? Forumda biraz daha aktif olsana. :)
benim okul yogun tempoda. Ben 3 yildir takip ediyorum bu sayfayi. uye olup olmama konusunda cok tereddut yasanmistim ve birkac hafta önce oldum uye. suan bu 172 yorumum ve 160 kusur sadece buraya yazdim. Okuldan dolayi dizi pek takip etmiyorum oyuzden pek aktif degilim

Lannnn Camoka kendine gel :D neyse hakan a yenilmiş sorun değil o da benim adamım

Hakan en büyük favorilerden biri hasan dan sonra en büyük favori kendini buldukça cosmaya devam eder
Yarın yada bu gece izlerim bölümü

benim okul yogun tempoda. Ben 3 yildir takip ediyorum bu sayfayi. uye olup olmama konusunda cok tereddut yasanmistim ve birkac hafta önce oldum uye. suan bu 172 yorumum ve 160 kusur sadece buraya yazdim. Okuldan dolayi dizi pek takip etmiyorum oyuzden pek aktif degilim
Alışma dönemini atlatınca daha fazla aktif olursun umarım. :)

Hakan ın kaybettiği oyunlar hep sonda atış falan oranın en hızlısı hakandir

Hakan olmasa aç kalırsınız be yazın hadi yiyorsa. :D

Ünlüler sonunda kazandı helal bu sefer 10-9 bitmedi şoklardayım :F

Acun: Alo, Tavuklar yandı diyin, bulgur pilavının içine şeker atın, ünlüler kazandı oyunu. :D Amigo. :F

Hakan olmasa aç kalırsınız be yazın hadi yiyorsa. :D
Hakan daha son zamanlarda kendine geldi. Hakanlar oyun alan almedayi elemedimi? Bide gunun en iyi kiziyken ve onun sayesinde hamburger yedikleri oyundna sonra yazdilar kizi. Oflaz yuzunden cok yemek kaybettiler.

Ünlüler sonunda kazandı helal bu sefer 10-9 bitmedi şoklardayım :F
Acun baya bi uğraşdı da olmadı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...