bence yanlış biliyosun 3'lü olcak.geçen seneyi hatırlamıyorum son haftalarını çok fazla takip edememiştim.
Berna Fanlari nasıl izin vermiş buna
Bu hafta Sero yada Hakan 1 olur belki
Haksızlık olabilirde ama çok abartmış oda sinir krizi felanSerenay'a yapılan büyük haksızlık bence.
Yapmış olduğu dansı hem sansürsüz canlı olarak izleyeceksinizhem de arkasından atıp tutacaksınız. Nankörler ya başka da bişey demiyorum. Serenay benim önümde öyle dans etsin tüm ödüller onun olsun.
@ABAY_06 @Harunnn60
hayaller serenay hayatlar sahra.Serenay'a yapılan büyük haksızlık bence.
Yapmış olduğu dansı hem sansürsüz canlı olarak izleyeceksinizhem de arkasından atıp tutacaksınız. Nankörler ya başka da bişey demiyorum. Serenay benim önümde öyle dans etsin tüm ödüller onun olsun.
@ABAY_06 @Harunnn60
Merve Serenay icin tam benim dusunduklerimi soylemis valla.
Sana bisi diyim mi Dogukan Hakan'i seviyor da Serenay'in cocukca ve kezo hareketlerine dayanamiyor.Dunku kavgadaki tavrindan da belli bu.Anlaşılan Hakan ve Sero ikili grup olacaklar.Doğukan Hakan'ları satarsa düşer gözümden. ss
Dün dikkat etmedim pek Doğu'ya.Merve Serenay icin tam benim dusunduklerimi soylemis valla.
Sana bisi diyim mi Dogukan Hakan'i seviyor da Serenay cocukca ve kezo hareketlerine dayanamiyor.Dunku kavgadaki tavrindan da belli bu.
Delirdi bu.Alin bunu burdan diyo.dünkü kavga demişken serenay bağırırken merve'nin bakışlara bak koptum ya
Ekli dosyayı görüntüle 44508
Dunku kavgayi tekrar izleyebilirsen bak.Kulubeye gectikleri yerde arkada rahat rahat oturuyor.Hic tinmiyor.Ben uzun sureden beri farkindayim Serenay'in muhabbeti Dogu'yu hic acmiyor.Oflaz'la konusuyordu da Serenay'la oyle degil ama Serenay'i yazmaya korkar bence.Sonra 1 yil beni satti,hain,kazikci laflari yer.Dün dikkat etmedim pek Doğu'ya.Evet Hakan'ı seviyor. Ama araları açılmaz inşallah. Ben Doğukan'ı severim, Hakan'dan sonra en sevdiğim kişidir.
turabi için geçen hafta süper geçti. özlem duydukları ile kavuştu. ödül oyununu kazandiklsrinda boşta bir direk gördü hemen gitti ona sarıldı ardından ailesinden gelen videoyu izleyerek geriye kalan özlem duydukları da hasret giderdi)))