Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaş biriniz yazsanıza hasan bugün nasıldı :D

aynen hakan adamdır çok zeki ve akıllıdır ama turabiye düşman olmazsa gözümden düşer
Hasan'ı tam takip edemedim bugün aga ya oyunu çok dikkatli izlemedim ama en az 1 oyun kazandı. Hakan'a da 1 oyun verdi. :D

@RevaN Hakan, Hilmi ve Hasan'ı yendi bugün ama Hasan Pascal'a yenildi mi hatırlamıyorum. :D

Hakan ve Turabi anlaşamazlar aga merak etme. :)

Ertem reyiz yine Hakan'a destek şov yapmış. :D

Hasan'ı tam takip edemedim bugün aga ya oyunu çok dikkatli izlemedim ama en az 1 oyun kazandı. Hakan'a da 1 oyun verdi. :D

@RevaN Hakan, Hilmi ve Hasan'ı yendi bugün ama Hasan Pascal'a yenildi mi hatırlamıyorum. :D

Hakan benim aklımda 1 oyun aldı diye kalmış ama bilmiyorum. :D

O değil de benden başka Acunun yaptığı haksızlıktan bahs eden yok. Kaç seferdir yapıyor bunu. :(

çok ağlayıp zırlayanları sevmem fazla abartıyolar
madem bu kadar dayanamıyosunuz gelmeyin kardeşim
bozok efendi yeni çocuğun doğacak survivora geliyorsun gelme kardeşim madem göze aldın kimseye de lagaluga yapmayacaksın

onu bunu bilmem şu survivorda nihat doğan olacaktı herşey çok farklı olurdu sprittizcilerin falan esamesi dahi okunmazdı :D

helal olsun malatyalı ertem şenere de bu yakışır kral adam hemde vadici daha çok seviyorum kendisini :D hasana da destek olursa biraz daha iyi olur camokayı unutmamak lazım :D

çok ağlayıp zırlayanları sevmem fazla abartıyolar
madem bu kadar dayanamıyosunuz gelmeyin kardeşim
bozok efendi yeni çocuğun doğacak survivora geliyorsun gelme kardeşim madem göze aldın kimseye de lagaluga yapmayacaksın

onu bunu bilmem şu survivorda nihat doğan olacaktı herşey çok farklı olurdu sprittizcilerin falan esamesi dahi okunmazdı :D

helal olsun malatyalı ertem şenere de bu yakışır kral adam hemde vadici daha çok seviyorum kendisini :D hasana da destek olursa biraz daha iyi olur camokayı unutmamak lazım :D
Valla ben hastalandığımda bile Annem üzülmesin diye belli etmemeye çalışan birisiyim. Sinirlerim ne kadar bozulsa da beni izleyip üzülmesinler diye kendimi tutarım.

Serenay hanım annem hasta diyor, Allah şifa versin. Sen niye onu üzecek şekilde ağlıyorsun o zaman? Kadın şimdi deli olmuştur. Anne sonuçta. Sırf 1. olmak için yaptığı hareketlere bak.

Tamam oyunda ağladın da, sonra röpörtaj verirken de mi geçmedi ağlaman?

Serenayin cok ustune gidildigini dusunuyorum.bence sov yapmadi.samimiydi.ama berna ve pascal hangi yuzle laf soyliyebiliyor onu anlamadim:)))) pascal futbol.oyununds şovun alasini yapti😉)).kendini parcaladi beş dakika:))) berna desen zaten kavga ve şov pesinde.halkayi agaca vurmalar,kaybedilen oyunlarda orayi burayi yumruklamalar,dogukanin ustune filan da yurumustu o derece yani :)))) serenay şov yapiyorsa bile size.ne??????? Survivorda dogal davranan kac kisi var????? O kadar şovmen arasinda serenay neden bu kadar goze batti anlamadim :)))) ayrica tutulan baligin kilcigina bile laf eden anil delikanlisinin da nasil sustugu ortads merve desen icinin yaglari eriyor:)))) kimsenin tek laf etmeye cesareti yok.:)))) yazik eger şov playina girilecekse en basta merveden baslayip anildan cikilmasi lazim :)))) ,şovun kralini yaptilar

valla benim için hasan önemli o kazansın oyunlarını başarılı olsun karakterini bozmadan devam etsin ünlüler kazanmış gönüllüler kaybetmiş zerre umrumda değil sonra da hakan gelir tabi onunda başarılı olmasını canı gönülden istiyorum

Hakan benim aklımda 1 oyun aldı diye kalmış ama bilmiyorum. :D

O değil de benden başka Acunun yaptığı haksızlıktan bahs eden yok. Kaç seferdir yapıyor bunu. :(
alistik artik onun haksizliklarina. defalarca söyledi, gönulluler hic aile ödulu kazanmadi diye ve bu yuzdende verdi

Simdi biraz izledim. hey allahım yine Serenay yüklenilmis bu kızdan ne istiyorlar ? Yeminle kızı kıskanıyorlar.

Serenay Show her Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba TV8'de!
Niye öyle diyorsun Revan ?

Merve de oyun kaybedince kendini kaybediyor ağlıyor, bağırıyor , ellerini başına vuruyor ama bu konuda kimse demedi yok merve numara yapıyor diye hepimiz inandık , serenay da şov yapmadığı belli Kız Oyun kaybetmiş o sıra şov için neden Numara yapsın. :)
Ben Serenay haklı buluyorum evt herkes şov yapabilir ama ödül /dokunulmazlık kaybedildigi an üzüntüden kımsenin aklına şov gelmez.

Pascal çok şaşırttı beni kendisi önceki yarışlarda iyi yarışmıyordu ama kimse bir şey demiyordu şimdi iki oyun kazaninca sesi çıktı
Yine de bir bayana bağırmak yakışmaz yakışmadı Pascal sana

Berna'ya gelince kız oyun kazanıyor çabalıyor bir şey diyemem takım için çabalıyor çünkü :)

Yiğidi öldür hakkını yeme 2.kez izledim simdi Anıl iyi yarıştı beni şaşırttı helal olsun , atışları kötüydü ama ada zamanında Atışlara iyi çalışırsa süper olur :)
Bu yorumda @Billy Kane gelsin sürekli eleştirme diyordu bana :D))))

Son düzenleme:
Burada yazdım acun survivor kafasına göre kurgu yapıyor , giden kişiyi o belirliyor diye , sürekli 9-9 getiriyor ki yarış uzasın Haliyle programin süresi artsın istiyor.

Bir arkadaş Nasreddin Hoca örneğini vermiş yok maya filan o arkadaş nerde acaba dediğime gelmiştir umarım :)))))

Yiğidi öldür hakkını yeme 2.kez izledim simdi Anıl iyi yarıştı beni şaşırttı helal olsun , atışları kötüydü ama ada zamanında Atışlara iyi çalışırsa süper olur :)
Bu yorumda @Billy Kane gelsin sürekli eleştirme diyordu bana :D))))
eleştirme diye bişey dediğimi hatırlamıyorum. haddim değil birkere.

dünkü bölümüm net özeti; ilk iletişim ödülü ünlülere gittiği için, ikinci iletişim ödülünün gönüllülere '' verildiği'' yarışma :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr