Vallahi abi eskiden de acun survivor kurgulardi ama bu kadar müdahele etmezdi seyircinin gözüne sokmazdıdünkü bölümüm net özeti; ilk iletişim ödülü ünlülere gittiği için, ikinci iletişim ödülünün gönüllülere '' verildiği'' yarışma))))
Vallahi abi eskiden de acun survivor kurgulardi ama bu kadar müdahele etmezdi seyircinin gözüne sokmazdıdünkü bölümüm net özeti; ilk iletişim ödülü ünlülere gittiği için, ikinci iletişim ödülünün gönüllülere '' verildiği'' yarışma))))
Bozok'una kıyamamıştırVallahi abi eskiden de acun survivor kurgulardi ama bu kadar müdahele etmezdi seyircinin gözüne sokmazdıbu yıl maşallah kurgunun gözüne sokuyor
![]()
Ya onu hiç sorma adamı görünce sinirlerim zıplıyorBozok'una kıyamamıştır))))))
Konu nasil Merve'ye geldi yuh ya.Serenayin cok ustune gidildigini dusunuyorum.bence sov yapmadi.samimiydi.ama berna ve pascal hangi yuzle laf soyliyebiliyor onu anlamadim))) pascal futbol.oyununds şovun alasini yapti😉)).kendini parcaladi beş dakika
)) berna desen zaten kavga ve şov pesinde.halkayi agaca vurmalar,kaybedilen oyunlarda orayi burayi yumruklamalar,dogukanin ustune filan da yurumustu o derece yani
))) serenay şov yapiyorsa bile size.ne??????? Survivorda dogal davranan kac kisi var????? O kadar şovmen arasinda serenay neden bu kadar goze batti anlamadim
))) ayrica tutulan baligin kilcigina bile laf eden anil delikanlisinin da nasil sustugu ortads merve desen icinin yaglari eriyor
))) kimsenin tek laf etmeye cesareti yok.
))) yazik eger şov playina girilecekse en basta merveden baslayip anildan cikilmasi lazim
))) ,şovun kralini yaptilar
@Billy Kane ben daha çok sinir oluyorum burada. Adamların adım atmasına karışan arkadaşlar var. Çok aşırı bir kin var Turabi'ye karşı. Mutsuz ediyor burası beni o nedenle pek istekli değilim.![]()
haklısın. turabi'nin her hareketi olay oluyor bir iki kişide değil on onbeş kişi saldırıyor baş etmek zor olsa gerek hak veriyorum.
yinede çözümü var hadi be yalvartcanmı illa.![]()
Burası cidden bana iyi gelmiyor. Biraz daha uzak kalsam iyi olur.
Bu arada Hilmi ile Anıl süper ikili oldular.Turabi'de abilik yapıyor.
![]()
evet istediğim gibi oldu. 🙄 anıl hilmi takılıyor turabi varsın abilik yapsın girmesin aralarına.![]()
hilmi desteklerde anıl'la turabi finalde desteklerler birbirini.Elendikten sonra Turabi'yi desteklesinlerde o bana yeter.![]()
hilmi desteklerde anıl'la turabi finalde desteklerler birbirini.![]()
final kaçlı olacak ona göre değerlendirmemizi yapalım. eğer 4'lü olursa anıl, merve (sembollerden girer finale), hasan, turabi olur.Cidden bu saatten sonra Begüm ve Hakan hariç kim elense büyük bomba olur.Acaba finale kim kalacak.
Sahra, Berna, Pascal, Doğukan, Nadya, Bozok'un final şansı yok bence.
Hasan, Turabi, Hilmicem, Anıl, Merve, Serenay en az ilk 3'ü kapatacak gibi.
final kaçlı olacak ona göre değerlendirmemizi yapalım. eğer 4'lü olursa anıl, merve (sembollerden girer finale), hasan, turabi olur.
Son 4'ü kasteddim hani canlı yayınların olduğu yarı finalden itibaren aldım ben ama final 2'li olacak tabi.![]()
Sembol geçen senelerde de vardı ama bu kadar kapsamlı değildi. Hatırlarsan Gökhan hiç oynamadan finale gitmişti ve hiç SMS'e kalmadan.
Final 2 kişi olacak. Biri o sembollerle giden diğeride yine SMS ile giden olur.
Ben her gün oy veriyordum süper olmuş.Serocular baya bastırmaya falan çalışıyordu.
@Billy Kane