Maskeli Fedai
Favori Üye
Özleme sürekli oy atanlar özlemin hiç potaya girmemesi nedeniyle rehavete girmiş olabilir . bozoga neden oy atıldığını açıkladım yukarda mesajları okumadan mi atıyorsun)))@beyazsoy özlem hicbir zaman konusmuyordu ama 2.de olmustu her zaman sms atanlar simdi niye atmasın ve bozok her zaman iyiydi ama sonuncu oluyordu simdi bir anda 4.oldu ayrıca sadece smse cıkanlara oy atılsa baska yarısmacının fanları baskasına atar ama herkes bu smsin icindeyken kimse tuttugu yarısmacıdan baska yarısmacıya oy atmaz ve de iyi olan kalacaksa o zaman kaldırsın smsi oyunla eleme yapsın seyirci sadece iyilige bakmıyor iste eger sms yapıyorsan sonuclarına katlanıcaksın bozok iyi ama insanlar sevmiyor ve gercek sms e göre elenmesi gerekiyor ama smsleri degistirip elemiyor adamı bu ne sacmalık begenmiyorsan sonucları sms yapma acun istiyor ki hep kendi istedigi yarısmacılar kazansın bu adam hic objektif bir yapımcı degil bu kadar basit kardesim smsler yalan anla artık
@olizvel dogru söylüyorsun ben kimsenin birinciligine inanmıyorum cünkü sms yalan bence sende inanma![]()
Boşa laf işte eskici yine yalan derÖzleme sürekli oy atanlar özlemin hiç potaya girmemesi nedeniyle rehavete girmiş olabilir . bozoga neden oy atıldığını açıkladım yukarda mesajları okumadan mi atıyorsun)))
bozok konseyin başında hiç almadığı kadar söz aldı ve aday gosteeilicegini belli etti. tartışma yaşadı. Hasan sehra begüm adamla dalga geçer gibi kurulmuş bir düzenle bozoga saldırdılar. bu bozoga oy atmak isteyenleri harekete geçirmiş gözüküyor
yahu bana biri acun neden bozogu tutsun anlatsın, adada duygudan daha mı iyi kavga ediyor. çok süper oyun mu alıyor , çok mu seviliyor . adamın hiç bir extra özelliği yok. reyting açısından bakacaksın. bazıları bozogun kavgasının reyting getirdiğini yazdı. ama salı günü gördük haftanın en düşük reytingi ni aldı.
elle tutulur sağlam bir neden yok. Hassan ve turabi dışında acunun gitmemenin isteyecek kimse yok. ne zaman hasan turabi kavga etti reytingler tavan yaptı. reytinglerini dili bu. hatta acun ne zaman turabi çıksa reklama girdi. belki biraz hakanı gitmemenini ister.
ki bu üçünün onuda gayet iyi finale kadar gidecekler zaten. diğerleri figüran bu yarışmada
hocam vallahi ucuyon. Acun duyguyu sevmediği için geçen yıl ve kız evlendikten sonra kıza kanalından iş verdi))) sonra sevmediği için all stara akdi))@Maskeli Fedai niye la ne cektim@beyazsoy arkadasım bozoka oy atan yok ki harekete gecsinler ve sunu da söyliyim acunun bozoku tutması icin reytinge gerek yok acun sevdigi kisileri tutmaya calısıyor ve acun duyguyu hic sevmiyor ne kadar reyting getirirse getirsin onu hep elemek ister bunu da söyliyim acun bazı yarısmacıları cok seviyor ve reyring getirmese de onları tutmaya calısıyor bozok da sevdifi yarısmacıların basında geliyor
@Maskeli Fedai niye la ne cektim@beyazsoy arkadasım bozoka oy atan yok ki harekete gecsinler ve sunu da söyliyim acunun bozoku tutması icin reytinge gerek yok acun sevdigi kisileri tutmaya calısıyor ve acun duyguyu hic sevmiyor ne kadar reyting getirirse getirsin onu hep elemek ister bunu da söyliyim acun bazı yarısmacıları cok seviyor ve reyring getirmese de onları tutmaya calısıyor bozok da sevdifi yarısmacıların basında geliyor
![]()
@beyazsoy kanalında is vermesi de reyting icin ama duyguyu sevmiyor bu kesin bence asıl sen ucuyon acunun en sevdigi yarısmacı zaten turabi sen turabiyi almazdı diyorsun acunun turabiyi ne kadar cok sevdigini görmüyor musun![]()
ben almeda yı istiyodum ama artık özlemi istiyorum umarım o dönerArkadaşlar Bir Bilgi Aldım, Paylaşayım.
Pazar günü konsey olacakmış ve bu konseyde adaya dönecek isim belirlenecekmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
1 ila 3 kişi arasında değişecekmiş inşallah dğrudur.ben almeda yı istiyodum ama artık özlemi istiyorum umarım o döner
turabiyi elestiriyorduk kızların arkasında konuştu diye ama turabi her zaman olmasa da konseyde arkasından konuştuğu kişiye giydirirdi. Hasan öyle değil nadyanin arkasında konuştu konseyde sus pus)) şimdi videoyu izlemeyeceğim ama yine nadyanin arkasından konuşuyor galiba. işte erkekliği yanlış anlamış. hümanist insanlığı komple yanlış anlamış. Hasan, turabinin taktigini yapıyor bire bir kopya ama malum taklitler asıllarını yaşatır))) dediğim gibi bu tarzı uygulayacaksan adam gibi kişinin yüzüne de soykeyecen bir hafta dediğini bir hafta performans bir hafta döneklik diye degistirmeyeveksin)))