Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer bozok gitseydi turabilerin grubu azınlık olacak (turabi, hilmi, nadya) ve hasanlar 4 kişi olduğundan direk aday çıkartabilecekti. hasanlar oylamada turabiyi çıkartıp olası bir hasan 1.ligiyle karşısına da hilmicemi koysaydı reyting ve acun adına işler hiç iyi gitmezdi. belki böyle bir şeyin öngörüleceği çok açık bir şekilde tahmin edilip izin verilmedi.:))))

eğer bozok gitseydi turabilerin grubu azınlık olacak (turabi, hilmi, nadya) ve hasanlar 4 kişi olduğundan direk aday çıkartabilecekti. hasanlar oylamada turabiyi çıkartıp olası bir hasan 1.ligiyle karşısına da hilmicemi koysaydı reyting ve acun adına işler hiç iyi gitmezdi. belki böyle bir şeyin öngörüleceği çok açık bir şekilde tahmin edilip izin verilmedi.:))))
Merak etme abi Turabi 1.olup hasanı aday olarak çıkartacağı günler yakındır :A

Bunu yazan adamın Acun Medya da çalıştığını zannetmiyorum baya bir sallamış

Sms sıralaması bir defa saçma.Hilmiceme destek azalmışken Turabinin 3.olması acaip trajikomik.Turabiye binlerce sms a<tıldığının belgeli fotoalrını paylaştılar facebokta.Adamlar diyor 25 tane oy attık nasıl olur 1.olamaz diye.Bende 6 tane oy attım.Onu geçtim Turabi sayfalarını topla 400.bin kişi beğenmiş oluyor hasanın sayfaları çok düşük rakamlarda kalıyor buna rağmen nasıl hasan 1.oluyor da Turabi 1.olamıyor.

Acunun bu yıl ki favorisi Hasan ve hasanı 1.yapmak için çalışıyor.
Sonucta sende sms le oynandigini dusunuyorsun. Acun istedigini birinci yapar istedigini yollar. Durum acik ve net bunu gösteriyor.
benim emin oldugum birsey var oda bu sene daha önce finale cikmis ama sampiyon olmamis biri kazanir

nasrettin hocanın kazan hikayesi vardır ya kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?

aynı şekilde özlem'in 2. olduğuna inanıyorsunuz da 6. olduğuna neden inanmıyorsunuz?

Bu yazilanlarin hepsine inaniyorum. Artik survivoru sadece oyunlarina bakarim belki. diger kisimlari benim icin bitti tamamen.....
"Gerçek SMS SIRALAMASI :
1.Hasan 74389 Oy
2.Hilmi Cem 66371 Oy
3.Turabi 57198 Oy...
4.Begüm 51043 Oy
5.Özlem 41295 Oy
6.Sahra 30269 Oy
7.Bozok 4621 Oy
8.Nadya 3106 Oy
1.Olay Pazartesi Günü Yayınlanan Oyunda Her iki tarafında 1 Değişiklik Hakkı Vardı ancak Gönüllüler Takımında Begüm'ün ve Hasan'ın Sonradan Oyuna Dahil olarak 2 Değişiklik Gerçekleştirilmesi..
2.Olay Yaklaşık 300.000 Oyun kullanıldığı Sms'lerde Her hafta 6000 ile 8000 Arası Oy alan Bozok'un Bu Hafta 269.624 Oyun kullanıldığı SMS'te 4621 oy ; Özlem'in 41295 Oy Alması..
Birleşmeye Gönüllüler Güçlü Olarak Sokularak Rekabet Sağlanmak İstendi..
Yapımın İçerisinde Olduğum bir yayını Eleştirmek benim de Hoşuma gitmiyor ancak bu Olaylar bazen Reyting için Yaşanabiliyor..
Bunun gibi daha birçok olay sayılabilir.. Ancak bu kadar yeterli..
Ne olaylar dönüyor diyorum ne olaylar ah ah keşke hepsini belgeleyip size aktarabilsem.. Duygu Çetinkaya mı dersin Ahmet Dursun mu dersin ne ararsan hepsi reyting çerezi oldu"

bu yarışma hakkında o kadar komplo teorisi üretildi hepsi boş çıktı)) acunun niye gönüller güçlü sokup ne fayda alacak))

konsey sırasında bozok aday gösterileceği sezip karşı guruba yüklendi. doğal olarak turabiciler bozoga tehlikede olduğunu anladı bozoga yüklendi muhtemelen bu yüzden Hassan birinci oldu. bozgun oyları aslında turabinin hilmicemin ve nadyanin oyları

aboo turabiye direkci diyenler buna da birşey der artık))) açıkçası ne turabi nede hasan bunları yaptı diye kinanmasini doğru bulmuyorum. her insan hata yapar. hangimiz günahsız. kısacası hasana ve turabiye ilk taşı günahsız atsız diyorum. günahları varsa Allahtan af dilesinler)))

aboo turabiye direkci diyenler buna da birşey der artık))) açıkçası ne turabi nede hasan bunları yaptı diye kinanmasini doğru bulmuyorum. her insan hata yapar. hangimiz günahsız. kısacası hasana ve turabiye ilk taşı günahsız atsız diyorum. günahları varsa Allahtan af dilesinler)))
Adam Osmanlıyı tanıtıyor diyorlar savunma olarak tam komedi :F:F:F :A

tam fecaat bir savunma hasan sevgisi Osmanlıyi bile karalama noktasına varmış yazık. kınıyorum o arkadaşları))) takımların Osmanlı'yla alakası yok ayrıca
Niye ki arkada osmanlı aksesuarı yazıyor diyorlar.Öyle olsa bile hasanın içlerinteki tek erkek olarak öne çıkması tam komedi :A

Niye ki arkada osmanlı aksesuarı yazıyor diyorlar.Öyle olsa bile hasanın içlerinteki tek erkek olarak öne çıkması tam komedi :A
osmanlı taki yazıyor savunması da komedi. bir tane adam osmanlı ismini kullanmış taki firması açmış. bunun Osmanlı'yla alakası ne. tasarımcıların çoğu gay. bunu da gay birisi tasarlamış. bunu diyenlere kızlara bakmasını tavsiye ediyorum osmanlida kızlar böyle mi.

Hasan sevgisi milletin gözünü kör ettiğini biliyordum da bukadar pes kardeşim. muhteşem izleye izleye millet ne hale gelmis)))

osmanlı taki yazıyor savunması da komedi. bir tane adam osmanlı ismini kullanmış taki firması açmış. bunun Osmanlı'yla alakası ne. tasarımcıların çoğu gay. bunu da gay birisi tasarlamış. bunu diyenlere kızlara bakmasını tavsiye ediyorum osmanlida kızlar böyle mi.

Hasan sevgisi milletin gözünü kör ettiğini biliyordum da bukadar pes kardeşim. muhteşem izleye izleye millet ne hale gelmis)))
Turabiye striptizci diyorlar ama Hasana gelince normal diyorlar :A

Ne hasan sevgisiymiş arkadaş adama olan sevgi gözlerimi yaşartıyor.Turabiye hakaret edip hasanın şu takıları takması ve giydiği kıyafeti savunmaları trajikomik

İNADINA TURABİ ÇAMKIRAN

BAZILARI ŞEYTANLIK DÜŞÜNMEYEN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ KONUŞAN DOBRA ÖZÜ SÖZÜ BİR MASKE TAKMAYAN OLDUĞU GİBİ DAVRANAN ANADOLU ÇOCUĞU BİRİNİ DESTEKLEDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM

abi insanlari yaptiklari isiyle vurmayin kızdırmak icin takılırsınız tamamda bazıları işin dozunu kaçırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...