Heh o zaman Berna'yı da ekle açıkladı kendi Facebook'undan.Acun ilk 4 ismi açıkladı ama diğer isimlerde kendisi açıkladı.
Heh o zaman Berna'yı da ekle açıkladı kendi Facebook'undan.Acun ilk 4 ismi açıkladı ama diğer isimlerde kendisi açıkladı.
Doğru Berna'da var.Heh o zaman Berna'yı da ekle açıkladı kendi Facebook'undan.
Ben favori yarismacilarim.SURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARININ SAĞLIK KONTROLLERİ BUGÜN YAPILDI.HAKAN VE SEDA..
Ekli dosyayı görüntüle 43140
@Cengo @Harunnn60 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Bully @Ahmad @HachiKo @Billy Kane @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @ozgur2113 @china_shangai
Pazartesi Dominik'e gideceklermiş.Ben favori yarismacilarim.
Ben Merve Oflazi tutuyorumSURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARININ SAĞLIK KONTROLLERİ BUGÜN YAPILDI.HAKAN VE SEDA..
Ekli dosyayı görüntüle 43140
@Cengo @Harunnn60 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Bully @Ahmad @HachiKo @Billy Kane @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @ozgur2113 @china_shangai
Anladim.Yok 9 şubat, haftaya yani.
Duygucuyum tabiki, Turabi ile Duyguyu bir tutan seni kınıyorum.@Yiğitt bir mesajında turabi ve duygu için kanka olurlar demişsin olmadı bak bu duygumun öyleleriyle işi olmaz zaten sevmiyor turabiyi duygucu musun turabici misin karar ver bence
@Yiğitt bir mesajında turabi ve duygu için kanka olurlar demişsin olmadı bak bu duygumun öyleleriyle işi olmaz zaten sevmiyor turabiyi duygucu musun turabici misin karar ver bence
Belli olmaz bunların işi.kanka olsalar demek ne demek acaba @Yiğitt asıl sen bir tutuyorsun ben asla duygu gibi muhteşem bir insanla turabi gibi birisini bir tutmam sen merak duygu tek başına da ortalığı yıkar turabiyi de yıkar bunu biliyorsun deil mi ben bu sene bir duygu turabi kapışması bekliyorum duygu turabiyi ezip geçecek turabi korksun bence
Olmadığını söylüyor bazıları.ne yani kesin deil mi @Yiğitt
Aynen bende çok üzülürüm gerçekten.olsun ya duygusuz all star olmaz o kadar sevindim olmazsa çok üzülürüm inş vardır @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?