Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve herkes alkışladı. :D herkes her şeyin farkında Merve'nin halkdan yana şansı yok ama başarılı. Ben her zaman doğrunun ve adaletin yanındayım. Serenay'ın da halkdan yana şansı var oyunlarda da çok iyi.
Oyunlarda çok mu iyi? :)
Abartma bro. :D

Ben Merve'yi hiç sevmem ama çok başarılı, bu zamana kadar gelmiş geçmiş en başarılı kadın yarışmacı bana göre..

Merve Aydın'dan bahsediyorum kız. :D
Pardon canım, üstteki mesajları okumadım :X

Ben Merve'yi hiç sevmem ama çok başarılı, bu zamana kadar gelmiş geçmiş en başarılı kadın yarışmacı bana göre..

Ne demek abartma? :) kız kötü mü ? Hayır. Heyecanına yenik düşen biri. Zaten halk arkasında hırsı var daha ne olsun. Asıl DÇ katılmazsa sen kendi haline yan. :X :A

Merve Oflaz bizim de favorimiz. :)
Sonunda seninle ortak yarışmacıda karar kıldık :X

İşi biraz zor ama kazanacağına inanıyorum :)

Ne demek abartma? :) kız kötü mü ? Hayır. Heyecanına yenik düşen biri. Zaten halk arkasında hırsı var daha ne olsun. Asıl DÇ katılmazsa sen kendi haline yan. :X :A
Birde laf sokuyor. :A

Evet hırslı ama sadece başarılı. :D ''ÇOK'' lafını atmak lazım. :D DÇ katılmazsa Hilmi Cem ve Begüm reyiz var. :Z :A

Duyguyu severim ya yinede çok show meraklısı olmasa iyi kız :)

Begüm ilk eleneceklerden ama boşuna destekleme :F @Yiğitt

Birde laf sokuyor. :A

Evet hırslı ama sadece başarılı. :D ''ÇOK'' lafını atmak lazım. :D DÇ katılmazsa Hilmi Cem ve Begüm reyiz var. :Z :A
Ben de zaten çok başarılı demedim. :X çok iyi dedim arada fark var, iyi bak. :D Begüm'ü sms'te ezer geçeriz. Hiç sevmem o kızı birde o var. :X

Merve Aydın sonuna kadar. Gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacı. :)

Yarışmacı dediğin böyle olur :love1: :love1: @Yiğitt @KayıpSehir

10444712_883390735045214_4231869563497968368_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...