Profil fotoğrafım cevabınızı verecektir.
Profil fotoğrafım cevabınızı verecektir.
Daha katılacağı bile kesin değil bu kadar umutlanmaProfil fotoğrafım cevabınızı verecektir.
Bozma kız beni.Daha katılacağı bile kesin değil bu kadar umutlanma
Tanıtımda çıkanlar yarışacak diye bir şey yok ne yazık ki.Nihat Doğan'da tanıtımda var ama yarışmıyorTanıtımın 21. saniyesi cevabın olur paşam.
Almadım zaten, milleti başından savmak için söylemiş.@Yiğitt bunu ciddiye aldığını söylemeyeceksin umarım
Yani bir an nasıl aldın diye şaşırdımAlmadım zaten, milleti başından savmak için söylemiş.
İnş DÇ gelecek, stresler bitecek.Yani bir an nasıl aldın diye şaşırdım
İlk ve tek kadın şampiyonumuz. <3 Canim ya çok seviyorum Merve Oflaz'ı.
Taçmin fena değildi hatta güzelde savaşıyordu.Benim dışımda kimse Taçmin'i hatırlamıyor mu? Benim aklımda kalan tek yarışmacı o sanırım o kadar da iyi değildi ama keşke yarışsaydı.
tam anlamıyla keşinleşenler kim yiğitSURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARININ SAĞLIK KONTROLLERİ BUGÜN YAPILDI. HAKAN VE SEDA..
Ekli dosyayı görüntüle 43140
@Cengo @Harunnn60 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Bully @Ahmad @HachiKo @Billy Kane @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @ozgur2113 @china_shangai
Acun Ilıcalı'nın Açıkladığı 9 Kesinleşen İsim Var Aslında.tam anlamıyla keşinleşenler kim yiğit
Acun Ilıcalı şu beşini ne zaman açıkladı yaAcun Ilıcalı'nın Açıkladığı 9 Kesinleşen İsim Var Aslında.
1) TURABİ ÇAMKIRAN
2) HİLMİ CEM İNTEPE
3) MERVE OFLAZ
4) PASCAL NOUMA
5) SERENAY AKTAŞ
6) MERVE AYDIN
7) FULYA KESKİN
8) HAKAN
9) SEDA
Seda yaşlanmışSURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARININ SAĞLIK KONTROLLERİ BUGÜN YAPILDI. HAKAN VE SEDA..
Ekli dosyayı görüntüle 43140
@Cengo @Harunnn60 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Bully @Ahmad @HachiKo @Billy Kane @Nisa @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @ozgur2113 @china_shangai
Acun ilk 4 ismi açıkladı ama diğer isimlerde kendisi açıkladı.Acun Ilıcalı şu beşini ne zaman açıkladı ya