Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bip sesi geliyorsa küfürdür beyazsoy
ayrıca küfür sevmediğini ve gerçek hayatta kullanamdigini biliyorum ama ! Buna rağmen berna küfür ettigi halde elestirmedin ???
yazdım ya anlamıyorum küfürleri bazen o kadar sıradan şeyleri biliyorlar ki neyini elestireyim insan bilmediği şeyi eleştirir mi

Yarın konsey yok fragmandan anladık.
3 bolumdur falan fragmanlaraa konseyleri koymuyorlar.Bence 1 gun once cektikleri icin montaji yetistiremiyorlar.

yazdım ya anlamıyorum küfürleri bazen o kadar sıradan şeyleri biliyorlar ki neyini elestireyim insan bilmediği şeyi eleştirir mi
Mal diyor orda.

Ya bi de ona bakarsak Oflaz 5 yillik dostu Hakan hakkinda neler dedi.Ama her olayda onun yaninda.Burda da Dogu haksizdi,Berna hakliydi ve Merve gordugu gercekleri soyledi.

https://twitter.com/x/status/587731036328566784

Son düzenleme:
Turabi 3.lüğe yükseldi.
@Maskeli Fedai @eskici ben ne dedim bu adam hırslandı dönüşü muhteşem olacak dedim ve 3 gündür oyunlarda yardırıyor.
Adamım benim yaaa.
Hilmi'de süper ötesi gidiyor @yigit_00 .

Berna oynamadığı halde yükselmiş. Hasan'ın rezil performanslarından dolayı. Adam oyundan çok dedikodu ile ön plana çıkmaya başladı. Zaten Turabi arkada gömüp duruyor.
Dün akşam @beyazsoy 'un dediğini oda dedi. Kötü insanın yemeğini lapur lupur yemesi gözden kaçmamış. Kötünün emeği ilede karnı doyuyor falan dedi.

Merve Oflaz oyun kazandı ayda yılda onda da sıralama olarak düşmüş.

Oynamayanlarin yuzdesi ayni kaldigi icin yukseliyor.Oynayanlar yeniliyor cunku illaki

Yarisma yarinda var. konsey ozaman. bu aksm yok konsey

Oynamayanlarin yuzdesi ayni kaldigi icin yukseliyor.Oynayanlar yeniliyor cunku illaki
hayır oynayanlar da yükseliyor. düşenleri en iyi tanımlayan cümle : dedikoducular düşüyor))
düşenler:
hasan
bozok
merve aydin
begüm
Doğukan
merve oflaz

demekki neymiş dedikodu yaparsan Allah cezasını verir))

demek dedikodu yapanlar en çok kaybeden

aslında neden dedikodu yaptıkları anlaşılıyor)))

Şu Begüm'ün düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kız hiç haketmiyor o desteği. @beyazsoy

Bu arada Hakan dedikodu yapmadığı zamanda başarısızdi.
Onun ki irsi bence.

yarın ne olacak merak ediyorum, birçok ihtimal var.

- sadece konsey
- konsey + ödül oyunu
- konsey + sembol oyunu

son ihtimal daha ağır basıyor bana.

Konsey 40 dakika oluyor. Kıbrıs dokunulmazlık oyunu ise 30 dakika desek hiç dedikodu yapmadan durmayacaklarina göre tek konsey olur bence. Reklamı var bu işin daha. Ama oyle de baya boş vakit izletilecek gibi duruyor. Konseyde tek olursa cidden saçma olur.
@Billy Kane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...