Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati ne alem adamsın ya turabi yükselince paylasiyorsun dusuk olunca paylasmiyorsun ama turabi dun parkurda fark yedi atista sansa kazandi ne hirsindan bahsediyoesun sen sansa yukseldi turabi :F ayrica bugun konsey yoksa izlemeninde bir anlami yok o zaman bu acun neden boyle yapiyor anlamiyorum ya sinir ediyor beni :F

Totoş @eskici hiç bi başarı şans değildir. 😎 Adam dengede iyi demekki .:Z

Survivor atletizm yarışması değil ayrıca. Önce gelmenin anlamı yok.:X

@Yiğitt Acun dedi zamanında Atlatizm yarışması olsa farklı uygulama yapardık diye.:F @eskici de geçen yildan beri aynı şeyi sayıklıyor. Bi sus.:A

@sürgünüm Turabi 3 kere gömdü normal olarak. Hasan oyu n alamadı sonra oynatmadilar.:kiki:
Berna ile Doğu kavga etti. Doğu kızà yüklendi bence. Berna'nin sınırlı oluşundan faydalanmak istedi.:X

Bilmiyorum bile hangisi. :D

Valla takip ettiğim söylenemez ama Doğukan Manço favorim tabii babasına olan büyük hayranlığım göz önünde bulundurulursa başka birini desteklemem düşünülemez. :):)
Pembe elbiseli kız, üzerinde RİO MRV yazıyor. :D Merve Oflazı tanıyorsun zaten onunla karıştırmazsın. Merve Aydın en güçlü kız, Oflaz en zayıf. :D

@Yiğitt Acun dedi zamanında Atlatizm yarışması olsa farklı uygulama yapardık diye.:F @eskici de geçen yildan beri aynı şeyi sayıklıyor. Bi sus.:A

@sürgünüm Turabi 3 kere gömdü normal olarak. Hasan oyu n alamadı sonra oynatmadilar.:kiki:
Berna ile Doğu kavga etti. Doğu kızà yüklendi bence. Berna'nin sınırlı oluşundan faydalanmak istedi.:X
Acun haklı. :A
Atletizim yarışması olsaydı sonuna atış, beceri falan koymazdı. :)

Siz hem Hakan'ın balıklarına laf edin arkasından konuşun onun balıklarını yemeyiz diyin sonra da Hakan'ın size balık ikram etmesini bekleyin. Zaten bir karar almışlardı her grup kendi başının çaresine bakacak diye.

Siz Hakan 20-30 gram fazla yedi diye Hakan'a laf ederseniz o da sizle balığını paylaşmak istemez. Ki yine paylaşmak istedi ama aynı durumları yaşamak istemedi.

Karsilarinda yemeye gonulleri nasil rahat etti onu aklim almadi.Veremeyecegi sozu soylemesin kimse.Ozellikle Hakan gibi kaypak olanlar.Dogu'yu kotu duruma dusurdu.Hem git onlara soyle dedi.Gelince de vermedi.

Hilmi ve turabi saçma sapan bağırıyorlar , anladık güçlüşünüz ama karakteriniz de keşke o kadar güçlü olsaydı :)))))
Adamliktan yeterince prim yaptınız size artık bu kapıdan birseyler çıkmaz hadi başka kapıya :))))))

Hakan balığı ayırınca suçlu ama merveler yemekleri ayırınca masum ayakları !
Kim neyi ayırıyormus herkes görsün ondan sonra konuşun !!
7de74b703331df2d6ffcad2658b91bd5.jpg

Oyun ne zaman başlayacak. Bu dedikodu olaylarını izlemek istemiyorum. (Bir şeyde anlamıyorum zaten)

Bozok ne oldu kıskandın mı özlemi :)))) He özlem böyle güçlü bir karakter senin gibi karakterszi değil bir balıkların laflarıni yapmaz
Özlem balık tuttuguna göre bozok gidebilir adadan :F :F
ad272a0264d532aabf39c177293f17ed.jpg

Anil aglama.. :ozur:

Hakan balığı ayırınca suçlu ama merveler yemekleri ayırınca masum ayakları !
Kim neyi ayırıyormus herkes görsün ondan sonra konuşun !!
7de74b703331df2d6ffcad2658b91bd5.jpg
Komik misin?Esit paylasildi orda pilav.Burda 1 gidim balik vermeden hapur hupur yediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...