Merve Aydın @OzaN'ın favorisi.Ben de açtım izliyorum nedense bu gece.![]()
Merve Aydın @OzaN'ın favorisi.Ben de açtım izliyorum nedense bu gece.![]()
Bilmiyorum bile hangisi.
Valla takip ettiğim söylenemez ama Doğukan Manço favorim tabii babasına olan büyük hayranlığım göz önünde bulundurulursa başka birini desteklemem düşünülemez.Favorin kim?
Bu arada bence dün Berna haklıydı.
Katılıyorum knksi.Totoş @eskici hiç bi başarı şans değildir. 😎 Adam dengede iyi demekki .
Survivor atletizm yarışması değil ayrıca. Önce gelmenin anlamı yok.![]()
Pembe elbiseli kız, üzerinde RİO MRV yazıyor.Bilmiyorum bile hangisi.
Valla takip ettiğim söylenemez ama Doğukan Manço favorim tabii babasına olan büyük hayranlığım göz önünde bulundurulursa başka birini desteklemem düşünülemez.![]()
Doğukan Manço ve Berna birbirlerine girdiler abi.@Bully Kaan'ım dün önemli bir şey oldu mu? Malum ben izleyemedim.
Acun haklı.@Yiğitt Acun dedi zamanında Atlatizm yarışması olsa farklı uygulama yapardık diye.@eskici de geçen yildan beri aynı şeyi sayıklıyor. Bi sus.
@sürgünüm Turabi 3 kere gömdü normal olarak. Hasan oyu n alamadı sonra oynatmadilar.
Berna ile Doğu kavga etti. Doğu kızà yüklendi bence. Berna'nin sınırlı oluşundan faydalanmak istedi.![]()
Komik misin?Esit paylasildi orda pilav.Burda 1 gidim balik vermeden hapur hupur yediler.Hakan balığı ayırınca suçlu ama merveler yemekleri ayırınca masum ayakları !
Kim neyi ayırıyormus herkes görsün ondan sonra konuşun !!
![]()