özetsiz başlayabilir öyle olursa oyunda olur.Konsey 40 dakika oluyor. Kıbrıs dokunulmazlık oyunu ise 30 dakika desek hiç dedikodu yapmadan durmayacaklarina göre tek konsey olur bence. Reklamı var bu işin daha. Ama oyle de baya boş vakit izletilecek gibi duruyor. Konseyde tek olursa cidden saçma olur. @Billy Kane
hakanın dedikodu yapmadığı tilkileri dolastirmadigi vakit yok ki arada bir oyun kazanınca kendini herkul zannediyor))Şu Begüm'ün düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kız hiç haketmiyor o desteği. @beyazsoy
Bu arada Hakan dedikodu yapmadığı zamanda başarısızdi. Onun ki irsi bence.
taneri yolladığına pişman sanırım onun adada yaşatmaya çalışıyor olabilir hemen sarmayalim))Hasan bu oyunda full yattı @beyazsoy
Zaten bikaç hafta önce yazmıştım.Serenay'la Turabi'nin aileleri tanışıyor.Son konseyden sonra adada Turabi'ye karşı konuşmayan bi Serenay vardı.Hasan niye Turabi'nin ismini söyleyemedi falan dedi.@olizvel dün kaynadı senin teori. Eğer adalar birleşip takımları acun dağıtırsa Sero Turabi'nin yanına bencede gelir. Hakan gitmeli ama. Birde Turabi bir elemede 1. Olmalı.
Tabı canım.Aynen Ahmet Dursuniun dedıgı gıbı de kotu oyuncu Cunku oynadigini anlamayan kalmadi.Hakan piyon yani sana görede. Cidden Ahmet Dursun ona Tolga diyordu boşa demiyormus. Umarim Tolga gibi uzun kalmaz. @olizvel
Favorin kim?Ben de açtım izliyorum nedense bu gece.