Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bip sesi geliyorsa küfürdür beyazsoy :) ayrıca küfür sevmediğini ve gerçek hayatta kullanamdigini biliyorum ama ! Buna rağmen berna küfür ettigi halde elestirmedin ???
yazdım ya anlamıyorum küfürleri bazen o kadar sıradan şeyleri biliyorlar ki neyini elestireyim insan bilmediği şeyi eleştirir mi

Yarın konsey yok fragmandan anladık.
3 bolumdur falan fragmanlaraa konseyleri koymuyorlar.Bence 1 gun once cektikleri icin montaji yetistiremiyorlar.

yazdım ya anlamıyorum küfürleri bazen o kadar sıradan şeyleri biliyorlar ki neyini elestireyim insan bilmediği şeyi eleştirir mi
Mal diyor orda.

@RevaN buna ne diyorsun ?
14c759e02ddfaadf03bdb0b295384f32.jpg

Ben zaten Mervenin bu hareketini tasnif etmediğini söyledim. Ben herkes gibi bir kılıf uydurmuyorum bence de yanlış yaptı.

Şöyle bir şey var. İlk önce Berne ile iyiyken sonra Berna diğer grupa yöndeldi bozuldu araları, ama hiçbir zaman bir birileri ile kavga etmediler.

Şu an da Merve strateji uyguluyor. Burada Almeda gittiğine göre ona en yakın kız Berna. Tabii ki yakın duracak.

Ha Berna gidince ağlar mı? Hayır. Çünkü bir Almeda ve ya Ahmet değil onun için.
Ya bi de ona bakarsak Oflaz 5 yillik dostu Hakan hakkinda neler dedi.Ama her olayda onun yaninda.Burda da Dogu haksizdi,Berna hakliydi ve Merve gordugu gercekleri soyledi.

Son düzenleme:
Turabi 3.lüğe yükseldi.:Z @Maskeli Fedai @eskici ben ne dedim bu adam hırslandı dönüşü muhteşem olacak dedim ve 3 gündür oyunlarda yardırıyor.:oley: Adamım benim yaaa.:bhr: Hilmi'de süper ötesi gidiyor @yigit_00 .:Z

Berna oynamadığı halde yükselmiş. Hasan'ın rezil performanslarından dolayı. Adam oyundan çok dedikodu ile ön plana çıkmaya başladı. Zaten Turabi arkada gömüp duruyor.
Dün akşam @beyazsoy 'un dediğini oda dedi. Kötü insanın yemeğini lapur lupur yemesi gözden kaçmamış. Kötünün emeği ilede karnı doyuyor falan dedi.:F

Merve Oflaz oyun kazandı ayda yılda onda da sıralama olarak düşmüş.:F

keçl.png

Turabi 3.lüğe yükseldi.:Z @Maskeli Fedai @eskici ben ne dedim bu adam hırslandı dönüşü muhteşem olacak dedim ve 3 gündür oyunlarda yardırıyor.:oley: Adamım benim yaaa.:bhr: Hilmi'de süper ötesi gidiyor @yigit_00 .:Z

Berna oynamadığı halde yükselmiş. Hasan'ın rezil performanslarından dolayı. Adam oyundan çok dedikodu ile ön plana çıkmaya başladı. Zaten Turabi arkada gömüp duruyor.
Dün akşam @beyazsoy 'un dediğini oda dedi. Kötü insanın yemeğini lapur lupur yemesi gözden kaçmamış. Kötünün emeği ilede karnı doyuyor falan dedi.:F

Ekli dosyayı görüntüle 44263
Oynamayanlarin yuzdesi ayni kaldigi icin yukseliyor.Oynayanlar yeniliyor cunku illaki :)

Yarisma yarinda var. konsey ozaman. bu aksm yok konsey

Ekli dosyayı görüntüle 44263
Oynamayanlarin yuzdesi ayni kaldigi icin yukseliyor.Oynayanlar yeniliyor cunku illaki :)
hayır oynayanlar da yükseliyor. düşenleri en iyi tanımlayan cümle : dedikoducular düşüyor))
düşenler:
hasan
bozok
merve aydin
begüm
Doğukan
merve oflaz

demekki neymiş dedikodu yaparsan Allah cezasını verir))

En Çok mağlup olan yarışmacılar yani en çok oyun kaybedenler...

1. Pascal
2.Doğukan
3. Begüm
4.Hakan mış.:kiki:

Vee beklenen olmuş. Çarşamba günüde Program varama erkenden bitecek galiba. Sadece konsey olabilir. Oyun olmaz...

http://www.tv8.com.tr/yayin-akisi/15-04-2015

[/USER]
demek dedikodu yapanlar en çok kaybeden

aslında neden dedikodu yaptıkları anlaşılıyor)))

Şu Begüm'ün düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum.:( Kız hiç haketmiyor o desteği. @beyazsoy

Bu arada Hakan dedikodu yapmadığı zamanda başarısızdi. :F Onun ki irsi bence.:kiki:

yarın ne olacak merak ediyorum, birçok ihtimal var.

- sadece konsey
- konsey + ödül oyunu
- konsey + sembol oyunu

son ihtimal daha ağır basıyor bana. :D

Konsey 40 dakika oluyor. Kıbrıs dokunulmazlık oyunu ise 30 dakika desek hiç dedikodu yapmadan durmayacaklarina göre tek konsey olur bence. Reklamı var bu işin daha. Ama oyle de baya boş vakit izletilecek gibi duruyor. Konseyde tek olursa cidden saçma olur.:( @Billy Kane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking