Bip sesi geliyorsa küfürdür beyazsoyyahuu burda kaç kez dedim ben normal hayatta bile küfür etmem küfüre sonuna kadar karşıyım. hatta edilen küfürleri anlamıyorum en zorlandığım şey bi sırasında hangi küfür edilir çözemiyorum. ekranda bilindiği için anlamadığım bir şeyi nasıl elwstireyim yahuu)))
bugümun sadece kazandırdığı ödül mü var ya. kız en az oyun kazanan kişi))) bir ödül sırasında yattıp ödül kazanınca lupur lupur yiyenlere üstelik kötü dedikleri adamın kazandirdiklari ödülü yiyorlar. madem bu kadar kötü niye yiyorsun (birine kötü demek, hümanist bir adamın en büyük hakaretidir. zaten hasan özelikle dedi hayatta iki kişiye dedim kötü diye)Ya neden bahsediyorsunuz ya? Madem adam gibi adamlardı, ismini yazdıkları Begümün kazandırdığı ödülü neden yediler? Hadi açıklayın bunu! Dün dokunulmazlığı Hasan sayesinde almadılar mı?
20 gün oynamayacaksa elensin tabi ki anıl ne oyunlarda o kadar iyiydi nede çok efendi biriydibenim adamım camoka hasan hakan 2.gelir ama
survivoru en zevkli kılan ve izlettiren kişi hakandır o olmasa inanın izlenmez efsane adam efsane
off anıllı eleyin artık adam sadece konuşuyor tek destekleyenlerde ergen tayfası zaten
Anıl oyunlarda başarılıydı. Ayağının sakatlanması onun suçu değil ki?
örneğin Hasan sakatlasa onu eleyin dermisin?
burdaki bütün komplo teorilerini çürüten biri olarak merve aydına da sıra gelir. ))))Merve Aydın da @beyazsoy gibi komplo teorilerine başlamış![]()
Oda buralari okuyor galiba , senden baya etkilenmişburdaki bütün komplo teorilerini çürüten biri olarak merve aydına da sıra gelir. ))))
oyunlar 10 da bitiyor. 3 tane aldıysa ikitane de hilmiyle turabi almıştır. o zamanlar biri birine kötü dememişti. sen en büyük hakaretidir et sonra ödüllere yumul))))bugümun sadece kazandırdığı ödül mü var ya. kız en az oyun kazanan kişi))) bir ödül sırasında yattıp ödül kazanınca lupur lupur yiyenlere üstelik kötü dedikleri adamın kazandirdiklari ödülü yiyorlar. madem bu kadar kötü niye yiyorsun (birine kötü demek, hümanist bir adamın en büyük hakaretidir. zaten hasan özelikle dedi hayatta iki kişiye dedim kötü diye)Begüm adı yazıldığı hafta 3 kere oyuna çıktı 3nü de kazandığı. İstersen aç bak.![]()