Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Hakan ne dedikoducu adam ya

hakan helal olsun adamsın :D çok fena ya ben böyle bi adam görmedim kimse başa çıkamaz bu adamla :D

yahuu burda kaç kez dedim ben normal hayatta bile küfür etmem küfüre sonuna kadar karşıyım. hatta edilen küfürleri anlamıyorum en zorlandığım şey bi sırasında hangi küfür edilir çözemiyorum. ekranda bilindiği için anlamadığım bir şeyi nasıl elwstireyim yahuu)))
Bip sesi geliyorsa küfürdür beyazsoy :) ayrıca küfür sevmediğini ve gerçek hayatta kullanamdigini biliyorum ama ! Buna rağmen berna küfür ettigi halde elestirmedin ???

benim adamım camoka hasan hakan 2.gelir ama
survivoru en zevkli kılan ve izlettiren kişi hakandır o olmasa inanın izlenmez efsane adam efsane :D

off anıllı eleyin artık adam sadece konuşuyor tek destekleyenlerde ergen tayfası zaten :D

Hakan ve Merve Oflazdan korkulur zaten.

Hakana ilk günden beri kanım ısınmadı zaten. Hele karısının kankasıyla evlendiğini duyunca iyice nefret ettim.

Bu Survivoru hakeden 4 kişiyiz diyor. Ulan yanındaki Oflaz oyun mu kazanıyor neyi hakediyor? Biraz vicdanlı konuş.

Doğukan çirkeflikte level atladı artık son seviye hani dahası yok. :D

Merve aydın çok güzel konuştu, acayip güldürdü. :D İlk defa yaptığı bir hareketi okeyliyor olabilirim şuan. :)

Hakanda şımardı bir turabiyi yendi diye. :D Diye Nihatta yaptığını yiyosa bana yapsın. Senin beynini kuma sokar lan o adam. :D :D

survivoru en zevkli kılan ve izlettiren kişi hakandır o olmasa inanın izlenmez efsane adam efsane :D

off anıllı eleyin artık adam sadece konuşuyor tek destekleyenlerde ergen tayfası zaten :D
Anıl oyunlarda başarılıydı. Ayağının sakatlanması onun suçu değil ki?

örneğin Hasan sakatlasa onu eleyin dermisin?

hakan :kiki: pascal nihat doğana yaptığını bana yapamaz diyor helal keşke nihatta olsaydı :D efsaneoğlu efsane olurdu o zaman

Berna kavga etmesini bilmiyor psikolojisi bozuk bu Kızın haklıda olsan böyle tartışılmaz devamlı mıy mıy ağlak tarzlı konuşmasıda cabası

Ya neden bahsediyorsunuz ya? Madem adam gibi adamlardı, ismini yazdıkları Begümün kazandırdığı ödülü neden yediler? Hadi açıklayın bunu! Dün dokunulmazlığı Hasan sayesinde almadılar mı?
bugümun sadece kazandırdığı ödül mü var ya. kız en az oyun kazanan kişi))) bir ödül sırasında yattıp ödül kazanınca lupur lupur yiyenlere üstelik kötü dedikleri adamın kazandirdiklari ödülü yiyorlar. madem bu kadar kötü niye yiyorsun (birine kötü demek, hümanist bir adamın en büyük hakaretidir. zaten hasan özelikle dedi hayatta iki kişiye dedim kötü diye)

Lütfen adamlıktan bahs ederken, bugün Begümün kazandırdığı ödülü tıkınırken akşam konseyde adını yazan, yetmedi eleme gecesinin sabahı Begümü en güçlü kız gibi çıkarıp yine onun sayesinde tıkınanları olaya katmayın ya lütfen. İnsaf!

Anıl oyunlarda başarılıydı. Ayağının sakatlanması onun suçu değil ki?

örneğin Hasan sakatlasa onu eleyin dermisin?
20 gün oynamayacaksa elensin tabi ki anıl ne oyunlarda o kadar iyiydi nede çok efendi biriydi :D orda millet kendini yırtıyor bu yatarak konuşuyor elensin bu nedir

bugümun sadece kazandırdığı ödül mü var ya. kız en az oyun kazanan kişi))) bir ödül sırasında yattıp ödül kazanınca lupur lupur yiyenlere üstelik kötü dedikleri adamın kazandirdiklari ödülü yiyorlar. madem bu kadar kötü niye yiyorsun (birine kötü demek, hümanist bir adamın en büyük hakaretidir. zaten hasan özelikle dedi hayatta iki kişiye dedim kötü diye)​
Begüm adı yazıldığı hafta 3 kere oyuna çıktı 3nü de kazandığı. İstersen aç bak. :)

Berna aradan çıksın,Hakan Pascal'ın üstüne oynayacak.

bugümun sadece kazandırdığı ödül mü var ya. kız en az oyun kazanan kişi))) bir ödül sırasında yattıp ödül kazanınca lupur lupur yiyenlere üstelik kötü dedikleri adamın kazandirdiklari ödülü yiyorlar. madem bu kadar kötü niye yiyorsun (birine kötü demek, hümanist bir adamın en büyük hakaretidir. zaten hasan özelikle dedi hayatta iki kişiye dedim kötü diye)​
Begüm adı yazıldığı hafta 3 kere oyuna çıktı 3nü de kazandığı. İstersen aç bak. :)
oyunlar 10 da bitiyor. 3 tane aldıysa ikitane de hilmiyle turabi almıştır. o zamanlar biri birine kötü dememişti. sen en büyük hakaretidir et sonra ödüllere yumul))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...