Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan Manço adam gibi adamdır Berna ise dengesizin tekidir, vukuatları herkesin malumu. Doğukan gibi dünya efendisi bir adamı bile çileden çıkardı.

Doğukan adamısın be kızı çağır ayağına dalga geç sonra o beni tahrik etti de)))

Berna kafayi yemis yaptigi terbiyesizlik yanindakilerde yaziklar olsun

camoka güldürdü kral adam ya muhabbeti de güzel
bi de şu nadyanın iticiliğine bakın he he

Birazda bernanin ettiği küfürleri elestirsen beyazsoy )))
kadınların küfür etmesinde sakınca yok nasıl olsa geeceklestiremiyorlar))) kız Almancı yahuu onların türkçesi yetersiz ama almanya'nın kültürü böyle orda söyledikleri küfürden sayılmıyor. çoğu Almancı türkiye alınmakta zorlanıyor

turabi burayı okuyor sanırım burda hasan için yazdıklarımı şimdi söyledi)))) ye hasan tok karna turabiyi hilmiyi cekistirmenin zevkini de al)))

işte aradaki fark bu 3 oyun kazanmış onu söylüyor niye yiyolar diyor
hasan böyle bişey asla söylemez çıkar aslan gibi oynar
dün dokunulmaz oyununda hasanla özlem tek başına kazandılar seni elenmekten kurtardılar neyin kafası bu ya

hani sembol oyunu vardı ya yatacaktım ben

bernada burayı okuyor)) biraz önce dedim gitmeyeceksin seni kale almayayan birinin ayağına niye gidiyon kız))

kadınların küfür etmesinde sakınca yok nasıl olsa geeceklestiremiyorlar))) kız Almancı yahuu onların türkçesi yetersiz ama almanya'nın kültürü böyle orda söyledikleri küfürden sayılmıyor. çoğu Almancı türkiye alınmakta zorlanıyor
Yine de bu bir bahane değil beyazsoy , bu ona sürekli küfür etmesi hakkina imkan vermez , survivor gidecekse sinirlerine hakim olacak
Madem objektifsin ya birazda Bernayi elestiri yap :)

Doğukanın efendiliğine kesinlikle lafım yoktur. Kaç kez dedim. Ama Merve Oflazın etkisi altında bence. Önceden hiç böyle değildi, ama şimdi yanında Oflaz var.

Berna da hiç ama hiç haklı değil. Sinirli bir kız ve sinirlerine hakim olamıyor.

bence iki tarafın da haklı ve haksız tarafları var.

birileri yine komplo teorilerine başlamış uçmuş gitmiş Allah yardım etsin :D

Ya neden bahsediyorsunuz ya? Madem adam gibi adamlardı, ismini yazdıkları Begümün kazandırdığı ödülü neden yediler? Hadi açıklayın bunu! Dün dokunulmazlığı Hasan sayesinde almadılar mı?

Yine de bu bir bahane değil beyazsoy , bu ona sürekli küfür etmesi hakkina imkan vermez , survivor gidecekse sinirlerine hakim olacak
Madem objektifsin ya birazda Bernayi elestiri yap :)
yahuu burda kaç kez dedim ben normal hayatta bile küfür etmem küfüre sonuna kadar karşıyım. hatta edilen küfürleri anlamıyorum en zorlandığım şey bi dizi film sırasında hangi küfür edilir çözemiyorum. ekranda biplendiği için anlamıyorum, anlamadığım bir şeyi nasıl elwstireyim yahuu)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...