Birazda bernanin ettiği küfürleri elestirsen beyazsoy )))Doğukan adamısın be kızı çağır ayağına dalga geç sonra o beni tahrik etti de)))
ben kimseyi değil hakkı, haklıyı savunurum birileri gibi sevdiği kişilerin yanlışları savunmam)))) bugün kim haklıysa onu tutarim bilmiş ol. ))) bugün adam gibi davranan insanları kaale alan bernayi savunacagimHırbocu @beyazsoy bugün kimi tutuyon Berna'yımı![]()
kadınların küfür etmesinde sakınca yok nasıl olsa geeceklestiremiyorlar))) kız Almancı yahuu onların türkçesi yetersiz ama almanya'nın kültürü böyle orda söyledikleri küfürden sayılmıyor. çoğu Almancı türkiye alınmakta zorlanıyorBirazda bernanin ettiği küfürleri elestirsen beyazsoy )))
Yine de bu bir bahane değil beyazsoy , bu ona sürekli küfür etmesi hakkina imkan vermez , survivor gidecekse sinirlerine hakim olacakkadınların küfür etmesinde sakınca yok nasıl olsa geeceklestiremiyorlar))) kız Almancı yahuu onların türkçesi yetersiz ama almanya'nın kültürü böyle orda söyledikleri küfürden sayılmıyor. çoğu Almancı türkiye alınmakta zorlanıyor
yahuu burda kaç kez dedim ben normal hayatta bile küfür etmem küfüre sonuna kadar karşıyım. hatta edilen küfürleri anlamıyorum en zorlandığım şey bi dizi film sırasında hangi küfür edilir çözemiyorum. ekranda biplendiği için anlamıyorum, anlamadığım bir şeyi nasıl elwstireyim yahuu)))Yine de bu bir bahane değil beyazsoy , bu ona sürekli küfür etmesi hakkina imkan vermez , survivor gidecekse sinirlerine hakim olacak
Madem objektifsin ya birazda Bernayi elestiri yap![]()