havaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yokturabinin yaptıklarının yanında az o yüzden biraz dedim
havaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yokturabinin yaptıklarının yanında az o yüzden biraz dedim
tamam işte turabi havalı değil mihavaya girme konusunda konuşuyoruz konuya bağlı kalalim))) hakanın kafasındaki tilki kimse yok
Turabi bir melekti yavrum)))tamam işte turabi havalı değil mi
acun klasik gaz alır fırçayla karışık konseyde. uyarı cezası verir. ne kadar kavga o kadar reyting bak turabi çıldırdı acun 10 reyting gördü))@beyazsoy berna diskalifiye olur mu sence ?
Sanki içime doğru berna diskalifiye olacak gibi hissediyorumacun klasik gaz alır fırçayla karışık konseyde. uyarı cezası verir. ne kadar kavga o kadar reyting bak turabi çıldırdı acun 10 reyting gördü))
senin hislerin pek tutmuyor gibi bu ara))Sanki içime doğru berna diskalifiye olacak gibi hissediyorum
berna dogu olayı başlangıçta gösterilcek sanırım 9'a kadar başlamazsa yetişicem.Özet şu an dokunulmazlık oyunu oynanıyor.
Aynen konsey dönüşü birbirlerine girecekler herhalde.berna dogu olayı başlangıçta gösterilcek sanırım 9'a kadar başlamazsa yetişicem.
Yok girmedi acunreklama girsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?