Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maskeli ne diyon lan bu çakma mesajların eğer bizeyse bu hadsizliginin bedelini ödetirim aman diyim akıllı ol @Maskeli Fedai
Eğer bize diyorsan ona göre konuşacağım

@beyazsoy sen niye gaza getiriyon yakisiksiz hareket

Seda tarihin en ne dediğini bilmeyen yarışmacısi dün ne yediğini unutuyordur takan kim

şaka yapmış adam niye ciddiye aliyon bu kadar. adam turabiyi tuttu diye demediğini bırakmadınız iki şakayı mi kaldıramadın)) ben de şakayı kuvetlendireyim dedim))) şaka kaldiramiyorsan söyle ben de yapmayayım)))

@beyazsoy bakıyorumda Hasan'a giydirmeye çalışıyonmu devamlı bu aralar hayırdır hırbocumu oldun senidemi kaybettik
)

böyle şaka mı olur terbiyesizliktir bu
sende bi gün öylesin bi gün böyle seni de çözemiyoruz bi gün hasan bi gün turabi bi gün o bi gün bu ne ayaksın anlamış değilim
burdan da bi komplo teorisi çıkarırsın sen

@beyazsoy bakıyorumda Hasan'a giydirmeye çalışıyonmu devamlı bu aralar hayırdır hırbocumu oldun senidemi kaybettik
)
yarın yeniden hasan tarafına geçer sonra turabi sonra hilmicem diğer günler sırasıyla
)) arkadaş enteresan

)
pek dikkatli okumuyon sanırım turabi ile hasani ayırmıyorum yorumlarda. ben haksizlari eleştiririm. öyle koyun postuna girmiş turabilere karnımız tok. Hasan bu hümanist (hümanist in gerçek manasını dahi bilmiyor hasan biraz wiki baksın))) ) ayaklarıyla ergenleri kandırır))))

ben cizgime sabitim hiç turabici olmadım çok şükür (geçen sene senn turabiyi savunurken de ben gokhanin efendiliginden bahsediyordum) haksızın karşındayim her zaman senin de benim cizgime davet edeyim istersen burası bayağı güzel)))

ergenleri kandırmak istese orda şaklabanlık yapardı ergenler efendiliğe kanmaz öyle olsa geçen sene gökhan 1.olurdu bu yılda hasan da her hafta 1.olurdu
bu kadar efendi adamı görmeye tahammülün yok heralde ee tabi adam sinirlenmiyor hiç sizde numara yapıyo sanıyosunuz bu adam zaten böyle efendi biri sinirlenmesi çok zor boşuna heveslenmeyin

ben turabiyi savunurken mi nerde savunmuşum geçen sene fazla izlemiyodum ki gökhan ı tutuyordum
bence sen genelde çoğunluğun karşısında durarak farklı olmaya çalışıyosun şuan için konuşuyorum genel değil
baktın burda herkes haklının yani hasanın yanında dedin biraz laf atayım şuna da enteresan olsun

genel manada söylemiyorum sonuçta seninle muhabbetimiz var bi sprittizci için bazıları gibi terbiyesizlik yapacak değilim yanlış anlama aga

haklısın show yapan ergenleri kandırıyor
efendi pozlariyla ilk haftalarda zaten 5. oluyordu hasan ) sonradan show başlayıp dedikodu yapıp gerçek yüzünü göstermeye başladı. Gökhan hiç oynamadığı için anca finale kadar geldi show yapan ergenleri tavladi. )))

ee kendinle çelişiyorsun

efendi pozlarıyla değil bak adam çok efendi zaten ilk başlarda durduk yere millete mi karışacaktı
durumu izledi gidişata baktı insanları tanıdı sonra yavaş yavaş cephesini aldı ve hakkın yanında oldu hala efendi
eğer efendi olmasa o çoluk çocuğu gömerdi oraya o laflardan sonra
gerçek yüzü falan komik olma aga sen akıllı adamsın
put gibi duracak değil ya o turabinin karşısında dilsiz adamı koysan sinirden dillenirde konuşur
survivoru izleyenler zaten turabiye kıl oluyor herkes nefret ederken bu adam ergenlerin oylarıyla mı sms te iyi alıyor anlamış değilim baktılar hasan karşısında duruyor zaten kimseden korkmaz ek sms desteği geldi ergenler dışında ve rekor oyla 1.oldu
bunun şovla falan ilgisi yok yani

acun bence tarihi hata yapmıştır nihat doğan bu yarışmada olsa tarihe geçerdi ve turabinin falan esamesi okunmazdı ah be

hassani överken herkes ovuyordu cogunluktaydik. eskiden tam tersiyle suclanirdim Karadayı çok izlendi savunuyorsun derlerdi ne günlere kaldık)))

hassani överken herkes ovuyordu cogunluktaydik. eskiden tam tersiyle suclanirdim Karadayı çok izlendi savunuyorsun derlerdi ne günlere kaldık)))
aga dikkat edersen genel konuşmuyorum bu konuyla ilgili konuşuyorum dedim

sesli ergenler ağırlık atar. ben Hassan kendini savundu diye eleştiriyorum. yorumlarım ortad@ yaptıklarıyla sözleri çelişiyor. turabiyi de baştan beri sözünün adamı olmamakla savundum. Hassan da baskı altına girince gerçek yüzü çıktı. insanlar baskı altında değilken gerçek kişiliğini göstermez. Hassan da baskı altına girince turabi gibi arkadan dedikodu yapmaya başladı. iyi insanım deyip turabiye kötü insansın deyip turabiye kişisel bir şey demiyorum diyor))) turabiye dün açıkça alçak insan dedi hümanist bir insan bunu der mi yahuu. turabinin hakana adam değilsin demesinden ne farkı var bunun. turabi ile hasan kardeşler biri koyun postu giymiş turabi açıktan saldırıyor sadece))))
(ayrıca suçlamaların çoğu da yalan çıktı seda ve taner yalanladı) dünkü oyunda tanerden daha kötü performans gösterdi bir teşekkür bile etmedi hilmicem ile turabiye

yalnız bugün ki oyun süper ya o oyunu çok severim

şaka da olsa terbiyesizlik var o mesajın içinde babası yaşında china abi var bize söyledi diyelim ama ona böyle şaka da yapamaz ayıptır babamız yaşında adam
Bende şaşıriyorum artık Tmm sen turabiyi tutuyorsun ama kalp kırmaya değmez bir yarışmacı yüzünden burada birilerini kırmaya
j

aga dikkat edersen genel konuşmuyorum bu konuyla ilgili konuşuyorum dedim
genel ile de cevap verdim bu olayla da ilgili cevap verdim. ben yanlış gördüğüm yerde durmam olay bu kadar basit

Bende şaşıriyorum artık Tmm sen turabiyi tutuyorsun ama kalp kırmaya değmez bir yarışmacı yüzünden burada birilerini kırmaya
j

turabiyi seveni ben sevmem demedin mi bu kalp kırmak değil mi. maskelinin hangi lafında aşağılama var anlamdım (bikhilensirsen sevinirim)

hasan bugüne kadar oyunların %90 nında müthiş performans gösteriyor dünkü oyunda futbol konusunda iyi değil belli ki adamın kötü oynamasını bekliyosunuz resmen o ayda yılda bir olur
o da dündü bugün ezingo yapar yine

hasanla turabiyi nasıl aynı kefeye koyuyon ya yazıklar olsun önüne gelene posta koyan ağzı bozuk küfürler eden artistlik yapan herkesi düşman gören birine karşılık efendi ağzını bozmayan süper başarılı bir adam bir olur mu
haksızlık ve adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytandır bunu biliyon demi hasan orda sonsuza kadar susamaz orda hiçbir şeye katkısı olmayan etkisiz eleman taneri yollamak istedi ne için hak için ama turabi hilmicem korkusundan kimse yazamıyordu adam en başından beri tutarlıydı takıma katkısı yok yollayacam dedi ve yolladı
sırf taneri yazdı diye düşman oldular adam güçlü efendi diye aşağılamak istediler sandılar ki herkes kendileri gibi en ufak şeyde saldıracak
o adamın yapısı ve karakteri öyle daha önce de bikaç videosunu izlemiştim acaiyp beyefendi
ordaki çeteye sesini çıkardığı için mi turabi gibi oluyor ya sen nasıl adamsın insaf insaf el insaf be
turabinin tüm özelliklerini saydı yüzüne karşı herkesin duygularına tercüman oldu
ayrıca arkadaşlarıyla orda çözümleme yapıyor yapacaktır da genel değerlendirme yapacaktır
hasanın sen suçsuz birine saldırdığını her oyunda çirfeklif yaptığını ağzını bozduğunu gördün mü diğer herif her oyun kavga çıkarır sürekli laf atar ağzını bozar küfür eder edepsizlik terbiyesizlik yapar
hasan hak edene cevabını verdiği için mi zoruna gitti
şunu unutuyon beyazsoy haksızlık ve adaletsizlik karşısında susan dilsiz şeytandır

maskeli mesaj yazamıyor ki aşağılasın o kadar haksız birini tutuyor ki savunamıyor bile
tek yazdığı şey adam gibi adam turabi çamkıran
bunun dışında bişey yazdığını göremedik henüz

diğer konular beni ilgilendirmiyor seninle ilgili veya bi başkasıyla ilgili yanlış gördüğüm şeyi de söylerim

o sözü ben söyledim yine söylüyorum turabiyi de sevmem onu seveni de sevmem burda bi terbiyesizlik yok düşüncemi söylüyorum istediği severim istediğimi sevmem buna da feriştahı gelse karışmaz öyle değil mi
ama terbiyesizlik yok o mesajlarda ki gibi babası yaşındaki adamı da içine alan bizlere de söylenen yok öğrettim öğretirim falan
neyse eğer ciddi bişeyse o zaman konuşurum şimdi konuşup haksız duruma düşmenin anlamı yok maskeli gelecek herkesten özür dileyecek

gerekçekleştirmeye kalkarsak turabiye de gerekçe buluruz. gönüllülerin çoğu kızı performansı düşük onlarda taner kadar az oyun alıyor. zaten ünlüler kızları sayesinde oyun alabiliyor. tanerin üstelik son zamanlarda performansi arttı. bu önemli değil herkes istediğini yazar. ona bakılırsa duygunun gitmesi saçma ama hilmicem benim performansimi düşürüyor ya o ya ben dedi. bunlara bakmak anlamsız sonuçta bu yarışma herkes taktik yapacak.

ben Hasani dedikleriyle yaptığının söylediğinin celismesini söylüyorum hasan da turabi aynı kalıplarının adamı değil. sadece turabi saygısız, Hassan efendi görünümlü olay bu

@beyazsoy tarafını seç taraf olmayan bertaraf olurrrr
))))
şaka bir yanada yorumlarınla şaşırtıyorsun insanı fikirlerin bir oraya bir oraya olmuyor böyle
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...