Maskeli Fedai
Favori Üye
Hakan ayar mi verdi güldürme adamı @takas
@Harunnn60 az yavaş kardeş yav Hasan sabahtan dır dedikodu yapıyor
Şu an bana haksızlık yapıyorsun. Ben hakedenlerin (gönüllülerin) ödülü hak ettiğini söyledim zaten.Hilmi ole.ilgilenmiyorum. Sadece Turabi'yé ettiğin lafları diyorum. O kadar adam oyun kazanıyor ama haketmemis oluyor. O kadar kazandık tam sonra haketmemis olamaz ki sen hakedenin yemesini istiyorum dedin. Yani çelişkiyi dediğin biraz. Ayrıca kime göre neye göre karaktersiz. Bana görede Hakan çok tilki mesela. @sürgünüm
Hilmi çok ağır şeyler söyledi amaHakan ayar mi verdi güldürme adamı @takas
he yav ne kadar itici ne kadar itici bi herif bunları destekleyenlerde o kadar iticiHilmi ve turabi kendinize gelin kendinize orası savaş yeri değil adayı karıştırdınız yetmedi bu forumu bile karıştırdıniz zaten !!!
yasağı kuralı sizden mi öğrenecez işinize bakın sprittizcilere istediğimiz gibi isim koyabiliriz@sürgünüm Turoş demek yasak
Aynenhe yav ne kadar itici ne kadar itici bi herif bunları destekleyenlerde o kadar itici
Bizde de gitti ya :/elektirkler gitti Allah tan yoksa sinirden tv ye dalacam uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim şu adama biri haddini bildirsin artık kim ulan bu turabiymiş Allah ın direk dansçısı
Hakan Turabi tarafindan tokatlandikca show yapiyor.Daha buyuk rezil oluyor.Striptizciyi öldür hakkını ver, Turabi Pascaldan bile daha iyi tuttu topları. Adam canını koydu ortaya. Pascal ve Hakan mal gibi bakıyor topa.
sen nerde oturuyonBizde de gitti ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?