yarın gider merak etme. bugün turabiye o kadar laf söyledi turabiye kızanlar şuan hasan ve bugüm yanındasahra varsa reyting demektirr , kız sürekli kavga çıkarıyor
geçen sene fanı olmadığı halde ne hikmetse herkesi eliyordu)))
yarın gider merak etme. bugün turabiye o kadar laf söyledi turabiye kızanlar şuan hasan ve bugüm yanındasahra varsa reyting demektirr , kız sürekli kavga çıkarıyor
geçen sene fanı olmadığı halde ne hikmetse herkesi eliyordu)))
Ne oldu Seda'cı niye kükredinsen git o gideceiğine.ss
sedanın çenesiyle kovalarım seni:Ne oldu Seda'cı niye kükredin![]()
ali eyüpoğlu açık vermiş resme bakyarın gider merak etme. bugün turabiye o kadar laf söyledi turabiye kızanlar şuan hasan ve bugüm yanında
Aman aman Seda deme banasedanın çenesiyle kovalarım seni:![]()
aynen ama resimleri neden kaldırdı acaba ? işte resimleri kaldırmasa herkes bu kadar telaş yapmazdıBen yanıltmaca olduğunu düşünüyorum.O kadar fazla sms attık ki
@Harunnn60 ya sahra ya begum elenecek cümlesi saçma geldi bana.Oncesinde sahra nın elenmediğini paylaşıyorsun sonra elenebilir diyorsun
videoyu şuan izleyemiyorum sahra kalıyor diyorsa o da şuan bilmiyor ki elenen bugün belli olduali eyüpoğlu açık vermiş resme bak
resmen kalacak kim söylemiş ip ucu değil ki bu. bu twitteri bugün atacağını sanmıyorum acunun parasıyla gidip acunu baltalamak gibi. sahranın kalma şansı nadya ve tanerin yapılmasıyla olur
daha yeni oldu bu , sonra herkes twitterdan bu adama yazınca , adamda resimleri kaldırdı instagramdanresmen kalacak kim söylemiş ip ucu değil ki bu. bu twitteri bugün atacağını sanmıyorum acunun parasıyla gidip acunu baltalamak gibi. sahranın kalma şansı nadya ve tanerin yapılmasıyla olur
hımm bilemiyorum yanlışlık olmuş olabilr izleyip bakmak lazımdaha yeni oldu bu , sonra herkes twitterdan bu adama yazınca , adamda resimleri kaldırdı instagramdan![]()
aynen banada öyle geliyorhımm bilemiyorum yanlışlık olmuş olabilr izleyip bakmak lazım