Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahra varsa reyting demektirr , kız sürekli kavga çıkarıyor
geçen sene fanı olmadığı halde ne hikmetse herkesi eliyordu :))))
yarın gider merak etme. bugün turabiye o kadar laf söyledi turabiye kızanlar şuan hasan ve bugüm yanında

Ben yanıltmaca olduğunu düşünüyorum.O kadar fazla sms attık ki :(

@Harunnn60 ya sahra ya begum elenecek cümlesi saçma geldi bana.Oncesinde sahra nın elenmediğini paylaşıyorsun sonra elenebilir diyorsun

Ben yanıltmaca olduğunu düşünüyorum.O kadar fazla sms attık ki :(

@Harunnn60 ya sahra ya begum elenecek cümlesi saçma geldi bana.Oncesinde sahra nın elenmediğini paylaşıyorsun sonra elenebilir diyorsun
aynen ama resimleri neden kaldırdı acaba ? işte resimleri kaldırmasa herkes bu kadar telaş yapmazdı

resmen kalacak kim söylemiş ip ucu değil ki bu. bu twitteri bugün atacağını sanmıyorum acunun parasıyla gidip acunu baltalamak gibi. sahranın kalma şansı nadya ve tanerin yapılmasıyla olur
daha yeni oldu bu , sonra herkes twitterdan bu adama yazınca , adamda resimleri kaldırdı instagramdan :D

Biraz garip gelebilir ama bence Bozok özünde acayip iyi bir insan, muhtemelen yetiştiği yer veya şuanki yandaşcılığı yüzünden garip duruyor.

Hilmi anlaşılan millete oynamış, bu kadar kurnaz biri çıkabilirdi anca.

Acunn.com'dan izleyip gelirim, bir kaç yorum için.

begümü severim keşke gitmese ama sahranın kalmasını daha çok istiyorum hayırlı neyse o olsun :(

taner'in harbiden mıçtığını, bir mok kazandırmadığını konuşcaklarına turabi ; bak idmanlar işe yarıyor milletle kafa kafaya yarışıyosun falan diyor:)))). taner desen tabi abi baksana hakanla kafa kafaya yarıştım, bu işin(konseyde isim yazma) performansla alakası yok, hava civa bunlar falan diyor..:)))) turabi efendi çakal çakallık yaptı yarışamıyoruz diyo.:))))ulan kamil sen kendi yaptığın barzoluğa bak önce.. hilmicem de hemen yetişip ağasını korur şekilde tabi abi, ama naptı benle oynarken 2 kez kural hatası yaptı.. :))))ulan artist, yaptı da noldu son oyunda küsküyü verdi mi herifler size? yendiler mi yendiler ee siz neyin peşindesiniz daha?:)))))))))

Son düzenleme:
Hakan gönüllüleri muma çeviriyor iki gündür, umutsuz vaka diyenlere cevabını veriyor. Tebrikler adamıma. :)

Turabi'siz oyunlar da ayrı bir güzel oluyormuş cidden, seyir zevkim 1000 kat daha artıyor Turabi oynamayınca @Maskeli Fedai :))))))))))

hakan balıkları tuttuktan hemen sonra: "ya çok zor olmadı yarım saatte tuttum hepsini"
hakan balık paylaşımı kavgası sırasında: "ya ben 2 saat denizde kaldım en az 1000 kalori yaktım" :F:F:F

3 defa uyarı almasıyla insanlıktan nasibini almamış turabi'nin hala bu programda kalması başlı başına skandal. her gün KAFASINA GÖRE yeni bır kural uydurulan yarışmada, eminim ki bir vukaatı daha olsa 3+1 kuralı getirdik deyip turabi'yi eleyemeyecekler:))))) @Maskeli Fedai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...