Gökhan'ım yok ya sen hala ordasın yoksa şimdiye coşmuştun@ABAY_06 aga olmuyor işte hep aynı olaylar sıktı artık![]()
Gökhan'ım yok ya sen hala ordasın yoksa şimdiye coşmuştun@ABAY_06 aga olmuyor işte hep aynı olaylar sıktı artık![]()
anıl enerjisini atamıyor gider yaparak telafi ediyor)))Anıl gine coştu bugün ya
Aynen aga efendilik bu yarışmada pek ilgi görmüyor işte sorun orda illa gıcık kendini beğenmişler ilgi görüyor sinir bozzucu bu durum
tamam canım hadi iyi geceler sana fazla kasma Merve çok iyi okey?Yok hayir seninki yalan.
Hakan ve Oflaz çok dedikodu yapıyor ne yapsın adam Doğu'da onlara uymaya başladıanıl enerjisini atamıyor gider yaparak telafi ediyor)))
Ne diye Ahmet'i çağırdı Gökhan varken anlamak mümkün değil@ABAY_06 aynen aga gökhan olcaktı şimdi varya off hepsini gömerdi oraya ve süper olurdu![]()
onların katıldığı survivorda oyunlar arkadan iş cevirmeyle survivora kazanılmış onlarda bu işte başarılı oldukları için birinci oldular))) yani insan doğasını yapmasın da ne yapsın)))Hakan ve Oflaz çok dedikodu yapıyor ne yapsın adam Doğu'da onlara uymaya başladı
Şu Oflaz'ın gitmesini dört gözle bekliyorum sırf çene dedikodu başka hiç birşey yokonların katıldığı survivorda oyunlar arkadan iş cevirmeyle survivora kazanılmış onlarda bu işte başarılı oldukları için birinci oldular))) yani insan doğasını yapmasın da ne yapsın)))
kız hayatta kalabilmesi için konuşması lazım başka türlü orda kalabilir mi)))Şu Oflaz'ın gitmesini dört gözle bekliyorum sırf çene dedikodu başka hiç birşey yok![]()
Birde bugün 2 oyunuda kaybetti ben görevimi yaptım demedi ona şaşırdımkız hayatta kalabilmesi için konuşması lazım başka türlü orda kalabilir mi)))
Nihat Altınkaya ve Gökhan Keser olsaydı tam All Star olurdu be aga@ABAY_06 aga acun işte anlamak mümkün olmuyor yaptıklarını![]()
acun oyun yapmışıtırSahra'nın Begüm'ü geçmesi imkansız ya.O kadar sms atıldı ki bu hafta Begüm'e![]()
sahra varsa reyting demektirr , kız sürekli kavga çıkarıyor@ABAY_06 aynen aga bunlarla all star falan olmuyor
@Harunnn60 @Cengo aynen eğer begüm elenirse kesin acunun oyunudur![]()
sen git o gideceiğine.ssŞu Oflaz'ın gitmesini dört gözle bekliyorum sırf çene dedikodu başka hiç birşey yok![]()