Laflarına dikkat et ben Merve Aydın'a milli kazıkçı erkek fatma diyor muyum ?Hakan'in cakalliga bak.Sen nasil kayip balik nemo dersin diyo adsfghjkls.
Serenay geçen yıl Akın balığını herkesle paylaşmıyor diye ağlıyordu.Noldu şimdi Hakan'a hak veriyor oyuncu çakal.
Valla aga konseyde Sahra çıktı ilk eleme adayı olarak yarında Sms'de kim birinci olursa 2'inci adayı o çıkaracak benim tahminim Hırbo yada Hilmi 1 olursa Sahra'nın karşısına Begüm'ü çıkarcaklar büyük ihtimalle.Elemeye kaç kişi kaldı. Sahra ve Begüm'den başka kimse var mı?
Birinci kim oldu. Hangi ismi açıkladı. @ABAY_06
Konsey dündü bu akşam bir olmadı mı?Valla aga konseyde Sahra çıktı ilk eleme adayı olarak yarında Sms'de kim birinci olursa 2'inci adayı o çıkaracak benim tahminim Hırbo yada Hilmi 1 olursa Sahra2nın karşısına Begüm'ü çıkarcaklar büyük ihtimalle.
Yok aga bu akşam full oyundu başka birşey olmadı yarın herşey belli olucak.Konsey dündü bu akşam bir olmadı mı?
Soyledıgım yalan degil ama fark ettiysen 😉Laflarına dikkat et ben Merve Aydın'a milli kazıkçı erkek fatma diyor muyum ?daha çok şey sayabilirim.
Sahra dün iyi laf soktu Turabi'ye çirkin olduğu kadar da delikanlı kızmış.Yok agabu akşam full oyundu başka birşey olmadı yarın herşey belli olucak.
Fark etmedim çünkü çok gereksiz bir yorum.ne alaka? benim söylediğim de yalan değil o zaman hem milli kazıkçı hem erkek fatma..Soyledıgım yalan degil ama fark ettiysen 😉
Sahra'yı pek sevmem onunda Hırbo'dan aşşağı kalır yanı yok Hasan en iyi adam bence orda umarım finale kadar gider Sms'de güçlense biraz çok iyi olucak.Sahra dün iyi laf soktu Turabi'ye çirkin olduğu kadar da delikanlı kızmış.![]()
Aksiyon yaratırız aga sıkma kendini sen@ABAY_06 sıkıcı ama aga napayım![]()
Hasan benimde adada en sevdiğim adam. Çizgisini ve beyefendiliğini hiç bozmuyor.Sahra'yı pek sevmem onunda Hırbo'dan aşşağı kalır yanı yok Hasan en iyi adam bence orda umarım finale kadar gider Sms'de güçlense biraz çok iyi olucak.
Anıl gine coştu bugün yayürü be anıl))) hakanı iyi özetledi))
Aynen aga efendilik bu yarışmada pek ilgi görmüyor işte sorun orda illa gıcık kendini beğenmişler ilgi görüyor sinir bozzucu bu durumHasan benimde adada en sevdiğim adam. Çizgisini ve beyefendiliğini hiç bozmuyor.![]()
Yok hayir seninki yalan.Fark etmedim çünkü çok gereksiz bir yorum.ne alaka? benim söylediğim de yalan değil o zaman hem milli kazıkçı hem erkek fatma..