Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir ama bana gine pek mantıklı gelmedi Hakan'ı göndermeleri gine hata yapmışlar hırbo'yu gönderselerdi iyi olurdu

Hırbodiyorlar hala.😡 @OzaN 'a söyledim artık değişecek o kelime.

Turabi ekibin bel kemiği. Hakan zaten aşk meşk ile Survivor'a damga vurdu. bence haklı bir gönderme olmuş.😎

Hırbodiyorlar hala.😡 @OzaN 'a söyledim artık değişecek o kelime.

Turabi ekibin bel kemiği. Hakan zaten aşk meşk ile Survivor'a damga vurdu. bence haklı bir gönderme olmuş.😎
Hırbo'da ne varmış bişey yokki ne kızıyonuz anlamadım
bakalım oyunlarda ne yapcak bu fragmandaki oyundan hiç bişey anlamadım karışıkmı oyunuyolardı kesşke Hhasan2ı gönderselerdi

Hırbo'da ne varmış bişey yokki ne kızıyonuz anlamadım
bakalım oyunlarda ne yapcak bu fragmandaki oyundan hiç bişey anlamadım karışıkmı oyunuyolardı kesşke Hhasan2ı gönderselerdi

Olsun demeyeceksiniz artık.
Kışkırıyorum.

Bilmiyorum ama güzel bir yarış olacak.

Valla bende pek hatırlamıyorum ben iyi değildi çok diye aklımda kalmış @Bully bilir ama
Aynen aga çok iyi değildi Cengiz sürekli yeniyordu bunu. Hani ayı falan diyoruz ya minder oyununda da Ümit Karan denize dökmüştü Bozok'u.

Hız oyunlarında da ünlüler alır hep Bozok'u.

He bu arada Hakan'a aşk meşkle damga vurdu denmiş adam adadaki tüm erkeklere karşı tek başına aslanlar gibi savaştı. Survivor'a adamlığıyla, savaşçılığıyla damga vurmuştur kesinlikle.

Güldüm.
Savaşacak konuma kadar daha gelemeden elendi diye hatılıyorum ben bu Hakan'ı ama.
#askadamıhakan ama burası #survivor .

İzlemeden yorum yapanlar nasıl da belli ediyorlar kendilerini.

Adamın zamanında sms yoktu, Hakan adada kalmak için tüm dokunulmazlık oyunlarını kazanmak zorundaydı çünkü adadaki 6-7 erkek ona karşı cephe almıştı. Üst üste kazandı dokunulmazlıkları ama onun da gücü bitti bir yerde tabii ve hain bir kulis sonucu elendi. Ama gönüllerin şampiyonu oldu kendisi.

#allstarhakanhatipoglu #hirboturabi'ye haddini bildirecektir bu sezon.

Gizem elendikten sonra aşkına dayanamayıp elenmek istememişmiydi bu adam.
#aşkadamıhakanyanlışyerde .

Hafife alma karşı tarafı bence diyecem Hırbo

@beyazsoy izle bu akşam Survivor'u yorumlarını bekliyorum
Çakma nihatin dışında kimse yok)) adam da intertte ucuz lafları ezberliyor nihat en azından kendinden birşey katıyordu)) Hic birine sicakligim yok. yeni kişileri bunlara tercih ederdim.

Çakma nihatin dışında kimse yok)) adam da intertte ucuz lafları ezberliyor nihat en azından kendinden birşey katıyordu)) Hic birine sicakligim yok. yeni kişileri bunlara tercih ederdim.
Gine başlamış zaten Hırbo tanıtımı izledinmi bu adam çekilmez

Çekemeyenler için Turksat 4A'yı çıkarmıştı en son.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...