Sen öyle san Hepsi birleşmeye kalacak inşallahBegüm hangisiydi onu çıkaramadım Nadya ve Almeda çabuk elenir Ahmet ise belirsiz iyi mücadele eder finale gidermi bilemem Ahmet Almeda'ya koşşş diye bağırır kesin
Sen öyle san Hepsi birleşmeye kalacak inşallahBegüm hangisiydi onu çıkaramadım Nadya ve Almeda çabuk elenir Ahmet ise belirsiz iyi mücadele eder finale gidermi bilemem Ahmet Almeda'ya koşşş diye bağırır kesin
Bir şey diyemiyorum ya yuh.Nadya gönüllülerden destekliyorum ama biraz ürkütücü geliyor o bana.
Ahmet Dursun'u sevmedim tabi ki.
Almeda ve Begüm yorumsuz. @Cengo
Yok o kadarda değil ilk gidecek isim ünlülerde Almeda bence güçsüz oyunlardaSen öyle san Hepsi birleşmeye kalacak inşallah
Fragmanda nasıl hırslandığını görmedin sanırım.Ayrıca Almeda'yı Fulya'dan önce eledin ya bir şey diyemiyorumYok o kadarda değil ilk gidecek isim ünlülerde Almeda bence güçsüz oyunlarda
Valla Almeda geçen yarışmada o kadar kötüydüki Begüm onu her defasında yeniyordu aklımda öyle kalmış Fulya'yı bilmiyorumFragmanda nasıl hırslandığını görmedin sanırım.Ayrıca Almeda'yı Fulya'dan önce eledin ya bir şey diyemiyorum